Printmustriga kleit ja kardigan mõjuvad tõeliselt retrolikult. Oranž on selle sügise üks hittvärve! Six Ames’i kleit 189.–, Six Ames’i kardigan 229.–

Balti ketis seisnud naiste seljas hakkavad silma alla põlve ulatuvad seelikud, tikanditega kampsunid, puhvis varrukad, plisseeritud seelikud, peapaelad ja ruudulised kostüümid. Praegu on neist kõige moodsamad alla põlve ulatuvad seelikud ja 1980-ndate stiilis puhvis varrukad, mis naiselikke pluuse kaunistavad.

Kivipestud ja rinnataskutega teksatagid mõjuvad juba klassikana ega lähe niipea moest. Fotol Rahvarinde juhid Heinz Valk (vasakul) ja Hagi Šein.

1980-ndatel kanti palju teksariideid, püksid olid toona lohvakad ja kottis. Selliseid kõrge värvliga moeisendeid kantakse praegugi, eriti teevad seda just noored.

Modell Kendall Jenner kannab Fendi eest lukuga ja logodega üle kallatud dressikat. Eriti püüavad pilku modernse välimuse saanud lopsakad varrukad.

Kulunud välimusega teksajakid ja -püksid olid nn kivipesu stiilis, jakid mugavate rinnataskutega.

Kulunud teksatagi alla sobib sõnumiga T-särk ja ka pikad seelikud. Riietuda üleni teksasse on tänapäeval üks kõige trendikamaid riietumisviise.
Ja muidugi need värvikirevad dressid! Tänapäeval on sääraseid näha Kalamaja ja Kopli pidudel tantsivate noorte kuttide seljas, aga sellest mugavusest ei ütle ära ka kiisuprillidega ehitud neiud.