Marc Jacobsi nukulik keep teeb kandja märgatavalt nunnumaks. Kui lisada juurde sportlikke elemente, muutub retrolik alatoon trendikamaks.

Mõttesse tulevad romantilised päikeseloojangud ja merepõhjas laiutavad maalilised korallrahud. Pantone on tooni tõttu juba sattunud ka skandaali, sest päris korallrahud on laastatud globaalse soojenemise tõttu. Koguni 60%-l neist on suur risk üldse kaduda. Paistab, et looduse jaoks ei ole tegemist sugugi nii helge tooniga kui see on meie, moemaailmast huvitatud inimeste jaoks.

Kevadeks valmis! Marc Jacobsi 2019. aasta kevad-suve kollektsiooni pükstükk on kaunistatud suure roosinupuga, mis muudab õlgu paljastava riietuse veelgi moekamaks.

Kui eelmise aasta värv oli Ultra Violet, mis kehastab tugevat ja puhast lillat tooni (Pantone kirjeldab seda kui dramaatiliselt provokatiivset ja läbimõeldud tooni), siis selle aasta värv peaks tooma rohkem optimismi ja rõõmu. Toon valitakse selle järgi, mis on globaalses kultuurisfääris teoksil, ja korallroosa on silma paistnud nii sotsiaalmeedias kui ka moelavadel.

Modell Constance Jablonski kahetooniline pidulik kleit lubab silma paista igal pidulikul üritusel, olles samal ajal romantiline.
Korallroosa lisab talvisele nahatoonile sära ja värvi ning annab aimu, et kevad ja suvi pole enam kaugel. Värv sobib kokku paljude toonidega. Kui kandja soovib rohkem silma paista, sobitab ta selle kokku näiteks punase või roosaga. Kauni koosluse moodustab korallroosa pastelsete toonide või neutraalse beežiga. Mõne kuu pärast saabuvale kevadele mõeldes võib ka huuled samasse tooni võõbata, seega on mänguruumi küll ja veel.