Puudrised toonid, mis põskedele kauni jume annavad, on moetopis tagasi. Vaarikaroosa mantel näeb tänavapildis eriti efektne välja, kui kannad seda heleda kampsuni, rüüsidega kaunistatud pluusi või armsalt pehme sametkleidi seltsis. Ka tänavamoe kohustuslik teksa ja laia säärega seemisnahksed saapad sobivad pastelselt pehme mantli juurde imeliselt.

2. Klassika kohtub ultramoodsate toonidega

Julged tikandid ja ekstravagantsed lõiked püüavad küll kohe pilku, kuid nende sobitamine ülejäänud riidekapi sisuga võib olla üpris keeruline. Siinkohal tulevad appi hooaja trenditoonid, mis garderoobi moodsate nootidega rikastavad ning mida on lihtne ka argipäevaste riietega kombineerida. Nii sobivad moeka ultravioletse villase trentšmantli juurde kõikvõimalikud pruunid, beežid, aga ka hallikad ja tumesinised rõivad.

3. Suur ja soe

Oled üsna klassikalise maitsega, kuid tahaksid oma riietumisstiilile uue hooaja saabumisega värskendav update teha? Eelistades traditsioonilisi sügisevarjundeid nagu beež ja sügis-talvel eriti aktuaalne helehall, eksperimenteeri vormiga ning proovi oversize mantlit massiivse kraega. Seda on eriti lihtne kanda kombineerides kitsaste teksade ja tanksaabastega või hoopis plisseeritud kleidi või pliiatsseelikuga neutraalsetes toonides. Heledad neutraalsed toonid annavad omavahel kombineerituna väga šiki ja naiseliku tulemuse, eriti juhul, kui eelistad volüümikamaid vorme ja voogavaid siluette.