Rannariietus soosib sel suvel värve, mängulisust ja lennukust. Esindatud on erkpunased ja „Rannavalve” stiilis mustad trikood ning vikerkaaretoonidest üle kallatud ujumisrõivad. Ametlikult on tagasi üheosalised komplektid, mis loovad 1990-ndate meeleolu, aga õigete aksessuaaridega saavad küllalt seksika alatooni. Inspiratsiooni annavad Versace, Balmain ja Moschino moemaja.

Luli Fama nimelise brändi imeline trikoo, mida on rikastatud läbipaistvate elementidega. Õhtusel üritusel sobib seda kanda näiteks lendleva maksiseelikuga.

Stiilidest leiab endale midagi meelepärast nii vintage’i kui ka sportliku joone austaja. Moes on sportlik ülaosa, mida saab kanda ka topina – selle tõi moelavale poplaulja Rihanna, kes lõi koostöös Pumaga Fenty kollektsiooni, mis on puhas sportlikkuse unelm. Naiselik retrostiil lubab kanda kõrge värvliga püksikesi. Inspiratsiooni annab näiteks Michael Korsi moemaja. Muide, trikoodele on ilmunud pihta rõhutav vöö. Kangaid kaunistavad merekarbid, lilled, puuviljad ning triibud ja täpid.

Retrohõnguline komplekt Austraalia moenädalalt. Tacoola-nimeline bränd pakub vintage’i-hõngulisi lilleõisi ja kõrge värvliga püksikuid.

Naised haaravad sel suvel käevangu punutised, ämbrikujulised või suuremad rannakotid, millesse mahuksid nii raamatud, päikesekaitse, küünelakid kui ka rannalina. Mahukatele punutistele sekundeerivad imepisikesed käekotid, milles on ruumi ainult huulepulgale ja pangakaardile.

Kopper & Zink inspireerib kauni ja naiseliku musta trikooga, mis aitab rõhutada keha tugevaid külgi. Või ka seda varjata, kui kõhulihased pole just ülemäära treenitud.
Rannabaaris aitab aega veeta õhuline läbikumav pitsist või siidist hõlmik, mida saab kanda kleidina või eest avatuna lihtsalt õlgadele visata.