2. Ennustusportaali Coolbeti sõnul üks võistluse favoriite Elina Nechayeva lummab tõelises ooperidiiva kostüümis, mis hästi laulu iseloomuga kokku sobib. Hõbedane korsett käib ajaga kaasas ning üle lava laiali laotuva seelikuosa kangas on naiselik ja õrn.


3. Võistluse üks omanäolisemaid duosid Iiris & Agoh on selline, kellest mööda lihtsalt vaadata ei saa. Iiris Vesiku stiil on kindlasti eestlase jaoks natukene võõras, aga mujal maailmas juba tavaline nähtus. Selline välismaine tuuleõhk aga sobib ideaalselt lavalaudadele. Moepunktid lähevad lauljannale eriti ägeda soengu ja prillide eest!

4. Eesti Muusikaauhinnad 2018 galal korralikult auhindu noppinud ansambel Miljardid meenutavad mõnd vana gangsterite filmi. Kergelt lohaka, aga šiki ilmega poistele tahaks anda kätte sigarid ning käevangu kaharate seelikutega daamid.

5. Viljandist pärit Stefan Airapetjan ja Hans Noormets moodustavad täiesti uue ja stiile koosluse nimega Vajé. Oma karjääris suuri plaane hauduv lopsakate soengutega nägus duo on valinud lavale selga meeldejäävate tikanditega lendurjakid.