Chanel Cruise’i moe-kollektsioonis oli ohtralt barette ning nii mõnigi neist kaunistatud.

Särava moesuuna saab kenasti omaks võtta ka tagasihoidlikuma riietuse austaja, alustades vaid mõnest edevast aksessuaarist. Kõige lihtsam on jalga panna kivikestega kaunistatud kingad või saapad ning sobitada need kokku igapäevaste teksade ja särgiga.

Moelooja Christopher Kane’i sügistalvine kollektsioon on säraga lausa üle kallatud. Hõbedase helgi saab endale nii kampsun kui ka sviiter.

Tööpäeval loob šiki ilme näiteks range lõikega pintsak, kui selle kaaslasteks lisada helkivad kõrvarõngad. Et vältida selles vallas ülepingutamist, piirdu riietuses ühe või kahe särava elemendiga.

Gucci näitas Milano moenädalal, et kividega kaunistatud kootud mütse tasub mõnuga kanda.

Nii-öelda edasijõudnud ja edevamad persoonid naudivad moesuunda juba täiel rinnal, kandes kristallidega kaunistatud kleite, sviitreid, mütse ja käekotte. Kõike seda võivad täiendada lopsakad ehted, nii et kellegi pilk sinu pealt mööda ei libise.

Chaneli moemaja 2019. aasta sügis- ja talve-kollektsiooni taftkleit loob oma säraga kuninglikku hõngu.

Stiilis on võimalik kalduda sinna, kuhu maitse lubab – tervitatav on pungilik mässumeelsus, neiulikkus, sportlik suund. Valmistu üle maailma poodides nägema võltsteemantidesse kastetud rõivaid, jalatseid, kindaid ja vöid!

Briti moelooja Ashley Williams tõi moelavale suured sillerdavad ehted. Miks mitte sobitada need kokku mugava dressipluusi ja teksadega ning hoida jumestus minimaalne?