Jätkusuutlikkus


Maailm on aina rohkem hakanud muret tundma jätkusuutlikkuse pärast ning see teema kandub üle ka rannarõivastele. Eetiliselt ja keskkonnasõbralikult toodetud rõivad on saanud nii populaarseks, et aina rohkem brände toodab selliste põhimõtetega valmistatud esemeid.
Pihta kaunistav sõlm aitab rõhutada trikoo vöökohta ning sobib igas vanuses naisele. Kelly Kipperi printmustriga ujumistrikoosid kaunistavad lustakad jäätised, mis meenutavad, et mood olgu lõbus.

Erksad värvid ja valge


Neoontoonid on olnud popid nii moelavadel kui ka punasel vaibal. Erksavärviliste toonide kõrval kogub populaarsust soe kollane, mis näeb ühtmoodi ilus välja nii kahvatul kui ka päevitunud nahal. Need, kellele värvid üldse peale ei lähe, saavad nautida valgeid ujumisriideid.

Vöö


Kuldsetest 1960–1970ndatest pärit aksessuaar on tagasi ning maandunud rannariideid täiendama. Vöö aitab põnevamaks muuta igavavõitu disainiga trikoo ning rõhutada peenet pihta.
Leopardimuster ei pea olema üksnes pruun ja beež, vaid võib olla ka muudes värvides. Ülemine osa 14.99 ja alumine osa 9.99

Retro

Tänavu on suur lemmik naiselik retrosuund – vanakooli trükimustrite stiil, pesust inspireeritud rannariided ja kõhtu peitvad kõrge pihaga püksikud on puhkust ja kuuma ilma nautides olulised trendid. Jalgu aitab rõhutada ja pikemaks muuta high-cut lõige, mis sobib pea iga kehakujuga naisele.
Norma Kamali 1950ndatest inspireeritud bikiinid on naiselikud ning peidavad kõhukese. Ülemine osa 120.– ja alumine 137.–

Sõlmed

Sõlmede lisamine bikiinile ja trikoole aitab hajutada tähelepanu kehaosadelt, mida rõhutada või näidata ei soovi. Silueti loomisel lisab see detail aga funktsionaalsust ja mängulisust. Peale selle lubavad sõlmed õlgadel või püksikutel bikiine enda keha järgi kohandada, seega on tegemist detailiga, millele võib moes ennustada pikka iga.

Põnevad materjalid

Materjalist on tõusnud moepilti krobelised ja kortsutatud kangad, aga ka helkivad ja sillerdavad pinnad. Just viimaseid seostatakse festivalihooaja algusega, sest neid saab kenasti kokku sobitada suviste tuunikate ja seelikutega.

Lustakad mustrid


Eriti suurelt on moepildis täpilised ja leopardimustriga kangad – need kaks suunda on sel hooajal popid kogu moepildis, seega tasub sama joont jälgida ka rannariiete juures. Leopardimuster on olnud moes päris pikalt, seega on tegu hooajaülese tugeva trendiga.