Moesuunad on tänu koroonaviiruse levikule muutunud aina mugavamaks ja praktilisemaks. Kodus näiteks arvuti ees tööd tehes riietutakse nii dressikomplektidesse kui veedetakse pikki päevi hommikumantlis ja seda tõestas ka moenädala publik. Nii moemaailmas kui ka Eestis on tugevalt kanda kinnitanud unisex trendisuund, mis ei pane soole piiranguid — samu rõivaid võivad julgelt kanda nii mehed kui naised. Lisaks Instagramile on trend levinud ka Eesti disainerite seas — nii esitlesid unisex kollektsioone Tallinna moenädalal Hõbenõela nominent Tauri Västrik ja Karl Joonas Alamaa.

Esirea stiilseimad

Oma lemmikud valisid moenädala rõivakomplektide postitajate seast välja Anne & Stiili peatoimetaja Mari-Liis Helvik, Sirowa reklaamijuht Helen Merila ja ehtedisainer Tanel Veenre.

Žürii lemmikuks kujunesid Andrea Montanaro rõivakomplektid, kes tõestas, et ka koduseinte vahel on võimalik glamuurne ja loominguline välja näha — leopardimustriline body ning sillerdav rõivakomplekt ei jäta kedagi külmaks ka peol käies.

Kiitusi jagus ka saatejuht Keili Sükijainenile, kes andis hommikumantlile päikeseprillide ja klaasikese mulliga tõeliselt efektse ilme.

Stilist Pilleriin Leet aga sai inspiratsiooni otse moelavalt, kandes Instagrami postitatud kaadritel noore disaineri Karl Joonas Alamaa unisex-kollektsiooni rõivaid endale omases võtmes.

Veel tõid žüriiliikmed välja Ingmar Jõela, Kaisa-Britti, Madis Nestori, Tim Bluzi, Merilyn Nau ja Merit Boeijkensi loomingulise lähenemise.

Vaata galeriid Tallinn Fashion Weeki esireast: