Disainer, kes loob ihaldusväärseid käekotte, teab mitut viisi, kuidas neid moodsalt esitleda. Pooltühi käekott näeb kokku murtult ägedam välja kui käe otsas rippudes.

Jalgpallitäht David Beckhami abikaasa ja nelja lapse ema kannab oma disaini nii vabal ajal kui ka galaüritustel, näidates, et tema riided on kvaliteetsed ning kantavad igas olukorras.

Võluv beež. Victoria viimase aja üks lemmikrõivaese on see helebeež pluus, mis sobib kokku pea iga jaki ja rõivakomplektiga. Miks mitte lisada see oma baasgarderoobi uhkeks liikmeks – hommikune riietumine muutub ilmselt tükk maad lihtsamaks!

Värvide kombineerimine, põnevad detailid, hästi istuvad lõiked, kihiti riietumine ja šikk stiilijoon käivad Victoria välimusega päevast päeva kaasas. Kõike seda täiendavad aksessuaarid, milleks on näiteks erksat tooni kingad või käekott. Tema lahutamatuks kaaslaseks on suured mustad päikeseprillid, mis sobivad pea iga tema rõivakomplektiga.

Üleni mustas. Kitsad püksid, pitsiga top ja suur trentšmantel moodustavad eriti šiki ja salapärase koosluse. Mustale värvile lisavad elu kullatooni aksessuaarid, andes komplektile pisut glamuuri ja veelgi hinnalisema ilme.

Victoria stiilist võiksid eeskuju võtta suurlinna naised, kes ajavad asju nii muutliku ilma kui ka kuumade suvekraadide saatel, aga ka kõik teised, kes eelistavad puhast ja šikki stiilijoont, kulutamata raha muutlikele moehittidele või kiirmoele. Oskuslik kombineerimine ning ajatutele lemmikesemetele truuks jäämine on moes igal aastal!

Victoria 2017. aastal Pariisis. Taas on tal seljas julge värvikooslus, mis ei vaja keerulisi lõikeid ega palju aksessuaare. Victoria kannab madala värvliga püksid kenasti välja, tõestades, et kõrge värvel pole ainus moodne valik.