Räppar Tommy Cash näitas Sweet Spoti laval end Eesti räpi stiilikuningana, esitledes Lasnamäe ja Kopli mõjutustega subkultuuri tänavamoodi. Muusik peab lugu n-ö koledast moesuunast, kandes näiteks tosse, mida moerahvas veel mõni aasta tagasi nähagi ei tahtnud.

Ent nagu on erinevat nägu iga festival, on seda ka nende publik. Näiteks Hard Rock Laagri raskemuusika festivalil käija eelistab mugavust, suhtub endasse huumoriga ja kombineerib tumedaid toone erksavärviliste juustega.

Positivuse festivalile mineja teab, kui tähtis on mugavus! Liigset palavust leevendab läbipaistev võrkkangas ja selle all lihtne pesu või bikiinid.

Lätlaste Positivuse ja Tallinnas toimunud Sweet Spoti festivali publik hakkas silma läbimõelduma stiiliga. Nad olid oma välimusega vaeva näinud, et komplekt oleks läbinisti viimistletud, silmatorkav ja astuks moega ühte sammu.

Üks stiilsemaid Positivuse festivalil kaamera ette jäänud naisi teab, et sel suvel on kõige mugavamad kõrge värvliga retro-teksad. Viimistletuks ja seksikaks teevad välimuse avar korsett ja kuklasse lükatud kaabu.

Jalga pannakse nii kõige uuemad tossud kui ka nahkkingad. Tõsi, linnafestivalide puhul on võimalik käia kodus või hotellis riideid vahetamas ja jätta sandaletid koju puhkama, et ootamatu vihmasabin neid ei rikuks.

Heviprintsess! Sümfoonilise metal-ansambli Portread solist Anne Arrak valis Hard Rock Laagris esinemiseks musta korseti ja tülliga kaetud seeliku. Kui muidu annab tüll printsessiliku varjundi, siis Arrak tasandas seda suurepäraselt tanksaabastega.
LP annab lühikese ülevaate silma hakanud stiilsetest festivalihuntidest. Kuna nii mõnigi vabaõhuüritus on veel ees, siis miks mitte neilt eeskuju võtta?