Pulmamessi pulmarõivaste moeetendus

Kõik pruudid ei soovi pulmapäevaks glamuuri ja sära. Boheemlaslikum naine saab valida kreemise alatooniga valge siidkleidi, mis rõhutab figuuri ja kõndimisel lausa voogab seljas. Minimalistliku joone eelistaja leiab kodumaiselt moeloojalt ka lihtsa valge siidkleidi, mis kohandub pärast pulmapäeva ideaalselt Pariisi või Milano linnatänavatele, rääkimata kodumaistest kokteilipidudest.

Pulmakleitide trendisuunad

Meisi Volt
Lodoni, Milano, New Yorgi ja Barcelona pruutide moenädalad annavad aimu, millised trendisuunad järgmise aasta pulmakleitide disainis valitsevad.
Pulmamessi pulmarõivaste moeetendus

1. Keebid. Disainerid on katnud pruudid elegantsete tüllist keepidega, mis naiselikult nende õlgade ja kaela ümber hoiavad.

2. Lipsud. Romantiline ja funktsionaale žest, mis sobib nii krae kinnitamiseks kui ka skulptuurse ilme lisamiseks supersuure lisandina.

3. Värvid. Pulmakleidid ei ole järgmisel aastal enam ainult valged ega pastelsed, vaid nüüd saavad pruudid selga valida ka kollased, lillad või punased kleidid. Sobib suurepäraselt trendikale naisele või teiseks tseremooniaks.

4. Nahavärvi tätoveeringu efekt. Valge või nahatooni tüll kaunistatakse tikanditega või pitsist detailidega, mis jätavad nahale läbikumava tätoveeringu efekti.

5. 20ndad. Narmad, madal värvlijoon ja litrid – pruudid kannavad 2019. aastal kleite, mis sobivad ka mujale kui ainult altari ette.

6. Liialdatud volüümid. Volangid ja kihilised tüllseelikud lubavad tunda end lausa printsessina.

7. Varrukad on pikad, kehasse ja sobivad ideaalselt varakevadel või hilissuvel abiellujale.

8. Kaelused täidavad iga naise soovi. Viimased trendid suunavad V-kaelusele, aga leidub ka paatkaelust, mis paljastab õlad, ning kõrget kaelust, mis jätab kõik ainult fantaasiale.

9. Piht on kaunistaud satiinist lipsuga, hinnalise vöö või uhke prossiga.

10. Pulmakleit või pesu? Lihtsad siidkleidid, paljastavad topid või pidžaamast inspireeritud komplektid sobivad moekale ja mängulisele pruudile.

11. Kihid. Õhukese pitskanga, satiini või tüllseeliku alla sätitakse õhukesed pükstükid, püksid või miniseelikud.

12. Kooskõla. Seelik ja topp, pükskostüüm – klassikalised disainid lükatakse kõrvale ning uued stiliseerimise võimalused sammuvad praeguste trendivoolude ja igapäevaste lahenduste rütmis.