Sosistatakse, et hõbe on sel hooajal trendikam kui kuldne. Alberta Ferretti kleit võlub tugevate õlakute ja minimalistliku lõikega – nii mängleb kangas valguses kõige kergemini.

Valikut, et enda garderoob elama panna, leidub igas vanuses inimestele. Sel hooajal võivad särada nii joped, seelikud, kleidid kui ka jalanõud – väike või suur annus bling’i teeb riietuse kohe mänguliseks ja julgeks. Pealaest jalatallani litritega kaetud inimene ei ole tänavatel ega pidudel enam mingi imeloom – seda kõike on moemaailm juba ammu ennustanud ja esile kutsunud. Kümned ja kümned disainerid toovad moelavadele aina rohkem sära ja pidureid sellele trendile ei paista tulevat. „Moereegleid piirab ainult sinu enese fantaasia, lase see vabaks!” ütleb moelooja ja stilist Liisi Eesmaa, kes innustab naisi riietuma paheliseks või haldjalikuks jumalannaks.

„MOSCHINO [tv] H&M” pöörase kollektsiooni  kirju jope 299.–, hõbedased püksid 89.–, hõbedane anorak-kleit 149.–

Kui muidu tavatsetakse mõne moesuuna kohta öelda, et see on lõbus, siis litritega kaunistamist seostatakse keerulise ajaga. 1980-ndate stiil meenutab disaineritele paremat minevikku ja seega on sellega kaasnenud ülevoolav litrikasutus. Moe abilgajustkui põgenetakse sünge aja eest ja proovitakse igapäeva rohkem helgust luua. Keerukas aeg ajendab vaatama kirkamate värvide, sära ja üle võlli stiili poole.

Mugavus eelkõige! Alberta Ferretti pükstükki on hea kerge selga tõmmata, ilma pikemalt pead vaevamata. Küll küllale liiga ei tee, seega teevad komplekti eriti pidulikuks helkivad kõrge säärega saapad.
Sillerdavad kangad näevad piltidel ja sotsiaalmeedias ägedad välja. Sära kutsub esile positiivsust ja mõtteid sellest, et ees ootab midagi head. Julget diskopallitamist!