Kaamelikarva beež mantel ei vea alt. Moemaastikul kanda kinnitanud klassikaline mantel on uuel hooajal saanud väikse uuenduse: lõiked on mängulisemad ja lisatud on põnevaid detaile. Miks mitte valida suure taskuga mantel?

Mängulised värvid on üks moenippe, mis kutsuvad kevade välja ja annavad ka sulavate lumehangede vahel päevale sära. Moes on erkpunane, lavendlililla, roosa ja kollane. Kuhugi pole kadunud ka pastelsed ja heledad toonid.

Ka meestel tasub värvidega rohkem mängida! Kaubamaja kevadine moešõu näitas, et mehelikule mehele sobib roosa suurepäraselt. Pälvid lisastiilipunkte, kui vahetad tumedad teksased moekate pahkluud paljastavate viigipükste vastu.

Need, kes ei taha end pealaest jalatallani värvidesse või heledatesse toonidesse riietada, võiksid oma tumesinise või musta teksapaari šikkide viigipükste vastu vahetada. Eriti kaunid on ruudulised või beežid viigipüksid. Aga miks mitte vürtsitada garderoobi ilusa roosa või punase püksipaariga? Kanda saab neid edukalt nii kontsade kui ka ketsidega.

Üleni beežis. Kui ilm on jahedam, pane viigipükste alla nahatooni sukkpüksid ja kevadine meeleolu on garanteeritud.

Ehkki musta värvi sukkpüksid muudavad jala visuaalselt sihvakamaks ja peenemaks, on nüüd aeg need hüljata. Õnneks pakuvad poed mustadele sukkpükstele kauneid alternatiive, nii võrksukki kui ka nahavärvi matte. Miks mitte soetada mõni värvikas ja päikeseline paar?

Stilist ja moelooja Liisi Eesmaa teab, kuidas kevad välja kutsuda! Türkiis-sinine kimono ja päikesekollased sukkpüksid lisavad välimusele mängulisust ega lase kevadõhtul külmetada.

Mänguruumi on küllaga, kevad ikkagi!

Stilist Ženja Fokin on Eesti mehele tõeline stiilieeskuju. Ilmselt julgeb ainult tema vabal ajal seelikut kanda ja selle alla edevaid ussinahkseid saapaid sobitada, aga üldmulje on värske ja kevadine. Kevadel võikski garderoobi rohkem beeži ja valget lisada. Ja edev king täiustab tagasihoidlikku igapäevariietust.
TV3 reporter-toimetaja Anna-Maria Veidemann-Makko on teinud õige valiku ja mustad sukkpüksid hüljanud. Üldpilt on kohe hulga kevadisem ja ka pidulikum.

Sinimustvalge värvikombinatsioon on moes kõikjal maailmas. Mugav särkkleit sobib nii kontorisse kui ka õhtusele üritusele. Piha rõhutamiseks seo kleit lendleva salliga kokku.

Lauljatar Tuuli Rand on kui sillerdav kevadpäike! Moekas T-särgi lõikega litterkleit loob ideaalse sooja ilma tuju ega vaja palju aksessuaare.

Trendihunt teab, et plastist saapakesed on sel aastal moes. Värske ilme lisavad heledad musta äärega püksid ja kohev sviiter, mis hoiab keha soojana.

Õrnroosa kevadine mantel sobib erkpunasega täiuslikult. Eelmisel aastal pead tõstnud trend ei näita vaibumise märke. Roosa on neiulik ja kaunis, lisades argipäeva õrnust ja helgust. Punane on kirglik ja tugev, tehes kandja veelgi enesekindlamaks.