Lihtne viis näha jõukam välja näha on see, kui su riided näevad välja nii laitmatult puhtad nagu oleks nad just keemilisest puhastusest saabunud. Värskelt pressitud särk näeb tõeliselt luksuslik välja. Selle saavutamiseks ei pea alati minema keemilisse puhatusse, vaid investeeri korralikku aurutajasse.

2. Kanna üleni valget riietust ja ära muretse plekkide pärast

Üleni valgesse riietatud inimene näeb jõukam välja, sest see ütleks maailmale, et sa justkui saaksid endale lubada riskimist näiteks ketšupli plekiga. Ilmselt kasuta valget armastav inimene ka ühistransporti. Valged püksid ja kulunud bussiistmed ei ole just parim paar.

3. Kingad, mis ütlevad, et ma liiklen vaid taksoga

Gigi Hadid

Ühistranspordiga liigeldes on tihti ebamugav kõrge kontsaga kingi kanda, aga peene kontsaga kõrge king kannab enas sõnumit nagu liikleks sa taksoga rohkem kui millegi muuga.

4. Sa tahad välja näha nagu kannad vaid siidi ja puuvilla, mitte polüestrit

Investeerides kvaliteetsetesse materjalidesse nagu siid ja puuvill ning ajatu disainiga esemetesse lisad oma välimusele lihvitud mulje.

5. Puust käepidemega vihmavari, mis aitab säilitada soengu vormi

Üks võti jõukama välimuse heaks on see, kui näed hoolitsetud välja. Suur puidust käepidemega vihmavari hoolitseb selle eest, et hoolikalt sätitud föönisoeng säilitaks oma vormi.

6. Kanna oma käekotti randmel nagu see oleks Birkin

Birkini käekotid on ülimad staatuse näitajas. Nii nagu enamusi hirmkalleid käekotte, siis kantakse ka seda randmel nagu näiteks Victoria Beckham seda teeb.

7. Kanna kella

Kella pealt aja vaatamine on kindlasti tükkmaad šikim kui seda telefonilt tehes.

8. Unusta vatijope - kanna korralikku mantlit

Hästiistuv mantel või klassikaline trentšmantel muudab iga riietuse šikimaks.

9. Ära kanna kaasas liiga palju asju

Pisikesed käekotid on kujunenud staatuse sümboliks - modell Gigi Hadid lahkub tihti kodust imepisikese Stalvey käekoti saatel, kuhu mahub vaid huulepulk ja krediitkaart.

10. Oma laitmatut reisikohvrite komplekti

Selleks, et ilusasse pagasisse inevsteerida, pead sa palju reisima. Miski ei edasta jõukust reisil paremini kui omavahel kokkusobiv pagasi komplekt.

Allikas: Who What Wear