Üle 40-aastased naised löövad laineid ka sotsiaalmeedias, seega on kohane vaadata üle, millistest küpsetest Instagrami tähtedest tasub eeskuju võtta ka noorematel.

Lyn Slater ehk Accidental Icon

Juuraprofessor Lyn Slater inspireerib neid, kellele meeldivad monokroomsed rõivad segatuna avangardi meeleoluga.

Baddie Winkie

Värvikal Baddiel on Instagramis üle kolme miljoni jälgija, mis teeb temast ühe populaarseima moeblogija. Naine on aga kaugel vanaemalikust joonest ning armastab erksaid värve ja lõbusaid mustreid.

Colleen Heidemann

Kui sa otsid glamuuri, siis on Colleen õige inimene, kelle tegemisi jälgida. Teda saab tihti näha hõljuvates kleitides, mida täiustab erk punane huulepulk. Lisaks ei ole tema jaoks tabu paljastatud õlad.

Carelia Moran ehk My Small Wardrobe

Carelia missioon on inspireerida naisi, hoolimata nende garderoobi suurusest ja meile see mõte igati meeldib, sest stiilne saab olla ka tagasihoidlike vahenditega! Loomulikult ei tohiks naisi peatada mänguline olemast ka nende kehakuju või vanus.

Mis Papelicos

Hispaanias tegutsev Sacramento Amate armastab võõramaiseid mustreid ning nende kokku sobitamist. Tema on ka hea inspiratsioon neile, kes armastavad vintage'i.


Kat Farmer

Ägeda garderoobiga Kat inspireerib neid, kes fännavad näiteks trench-mantleid ja teksapükse. Moemängu on kaasatud ka lõbusad kleidid ja mõnusad ketsid.


Garance Doré

Prantsuse blogija ja illustraator Garance Doré on tegutsenud 10 aastat ja on endiselt tugeva joonega tänavamoe täht. Tema stiil on prantslannale kohane, aga vürtsitatud ka tema kahe kodukoha New Yorgi ja Los Angelese mõjutustega. Garance toob jälgijatele killukesi luksuslikust kašmiirist, elegantsetest kingakestest ja moekatest poolsaabastest.

Allikas: Who What Wear