Olgu nad osa pükskostüümist või rebitud äärtega teksad, sel kevadel ja suvel tasub kanda nii Bermuda pükse kui ka nende veel lühemaid kaaslasi. Siiski võiks riietuse üheks siduda šikk alatoon. Kui ilmad jahedad, kanna neid koos sukkpükstega.
Chanel

2. Eredad värvitoonid

Neoontoonid on saanud kevadeks pisut rafineerituma kuju – erksad värvid kõnnivad nii viisakatel kostüümidel ja kleitidel kui ka silmapaistvatel aksessuaaridel.
Christopher Kane

3. Lopsakad ketid

Suurte lülidega keed kaela ümber on olnud teemaks juba mõned hooajad, aga sel aastal on nad oma populaarsuse tipus. Selle trendisuuna haare ulatub juba jalanõudeni ja nüüd tasub vaadata ketiga pahkluid kaunistavate kingade poole.
Bottega Veneta

4. Polosärgi tagasitulek

Polosärkide naasmine moepilti pole just paljude lemmikidee, aga ka sellele minevikust kummitavale suunale saab anda modernse ilme, kandes näiteks minimalistlikku kootud särki, mis sobib ka kontorivälimuse juurde.
Prada

5. Rõhuta rinda

Naba paljastava pluusi vahetab uuel hooajal välja hoopis rinnahoidja, millele moeloojad on paljude tekstuuride ja stiilidega erinevaid ilmeid andnud. Lisa vaid lemmik kõrge värvliga seelik ja midagi õlgadele ning kerge suve poole vaatav välimus on saavutatud! Rinda rõhutavad kleidid ja pluusid on samuti moerahva lemmik!
Christopher Kane

6. Kevadsuvine nahk

Sügistalvine nahkmaterjali meenutav trendisuund kandub ka kevadesse, aga saab helgeks ajaks pisut mängulisema kuue, näidates end heledamate toonide ja kergemate kangaste kujul.
Prada