Iglo Indo

Mustritest on ka lastemoodi jõudnud erinevad ruudud. Need esinevad just retrohõngulistes komplektides, mis on kantud 60ndate särisevast meeleolust koos laiade pükste ning hõrkude mustrikombodega. “Inspiratsiooniks võib vaadata näiteks Austin Powersi filme,” muigab Altjõe. Materjalidest on aktuaalsed kašmiir, tviid ja samet.

Mr Uky

Moeteadlikud lapsed teavad, et rõivad ei pea alati nunnude piltide ja erksate värvidega olema. “Üheks moodsaks suunaks on täiskasvanute trendidest üle tulnud minimalistlikud ning ülemõõdulised rõivad hallide, beežide, mustade ja valgetena,” tutvustab stilist. “Sellised komplektid sobivad muidugi vaid neile, kes end sellistes rõivastes mugavalt ja enesekindlalt tunnevad.”

Pidulikumad hetked ootavad aga sädelevaid ning litritega kaetud rõivaid. “Üheks trendisuunaks võib nimetada šikki look’i, milles leidub nii vanakooli glamuuri kui ka modernset šarmi,” sõnab Altjõe. “Nunnud baretid, karvased muhvid, armsad põlvikud ja elegantsed lipsukesed on need detailid, mis moodsa neiu välimusele viimase lihvi annavad.”

13. oktoobril Tartu Kaubamaja keskuses toimuval Moekuulutaja üritusel saab lastemoeetendust uudistada kell 15.00.