LJ brändi kandev naine on naiselik, intelligentne ja iseseisev. Plissee ja erilise tehnoloogiaga välja töötatud vööosa on paljudes meie disainides selgelt äratuntavad. Igast kollektsioonist võib leida ka pruutkleidiks sobivaid mudeleid.

Kas ja kuidas erineb tulevane pruut teistest klientidest?

Tegelikult väga ei erine, ta hindab ikka moodsat ja nüüdisaegset lähenemist, mugavust, naiselikkust. LJ kleiti kandes saab naine end tõesti enesekindlalt ja õnnelikuna tunda. Hingelt on ta rohkem minimalist ja mis puudutab kvaliteeti, siis kindlasti nõudlik.

Kõige erilisem pruutkleit, mille oled valmistanud?

Neid kleite on palju! Enim on meelde jäänud kleidid, mis on kandjaga erakordses harmoonias. See seletamatu x-faktor ja eriline sünergia, mis tekib, on lummav ja tekitab külmavärinaid. Samuti on meeles kleidid, mille tegemine on olnud väga aeganõudev.

Möödunud suvel valmis üks lopsaka kuldtikandiga loor, ent kleit ise oli lihtne ja minimalistlik. Kümne aasta jooksul olen kuldtikandit teinud pruutkleitidele umbes kaks korda – see nõuab karakterit ning ideelist sobivust pulma stiili ja kandjaga.

Samuti oleme loonud individuaallahendusena pruutkleidi, mis valmis ilma ühegi proovita. Pulmapäev oli pruudile üllatus! See oli väga eriline kogemus... Eelmisel suvel valmis üks üleni pärlitega tikitud plisseekleit. See idee oli mul juba pikalt peas mõlkunud.

Enne, kui pruut moekunstniku poole pöördub, võiks ta…

…mõelda, millise disaineri või brändi käekiri teda enim kõnetab ja kellega tekiks usalduslik kontakt. Individuaaltellimusel loodud kleitide puhul on see väga oluline, valmismudelite puhul on seda lihtsam tunnetada, kuna näidiseid saab showroom’is selga proovida.

Milline on LJ moemaja bestseller-pulmakleit?

Viimasel ajal on kõige enam tähelepanu võitnud väga minimalistliku joonega kleidid. Näiteks mudel, mis kannab nime Jasmine.
Mudel Jasmine.

Millist moenõu annaksid pruudile?

Jää iseendaks ja naudi igat hetke!

Aga peigmehele?

Samad sõnad.

Jaga
Kommentaarid