Suve suurimaks trendihitiks on saanud piisavalt kinnise, et varjata ära probleemsed kohad, kuid siiski parajalt paljastava lõikega ujumisriided, mis lausa nõuavad kadestamisväärsete rannafotode kohest avaldamist sotsiaalmeedias. Monokiinide populaarsust põhjendab nende imeline võime keskkohta peenemaks muuta ja kõhtu varjata. Just seetõttu sobivadki need eelkõige sportliku kehatüübiga naistele, kes soovivad figuuri veidi naiselikumaks muuta.

Haight monokiinid, 215 €

ETTEVAATUST! Monokiinid ei sobi neile, kelle probleemseks kohaks on armusangad.

Haight monokiinid, 215 €

Plunge

Väga sügava dekolteega trikoo on justkui loodud selleks, et pikendada keha ja muuta figuuri graatsilisemaks. Peaaegu nabani ulatuv V-kaelus presenteerib kõige paremas valguses nii pisemat kui ka suuremad rinnapartiid ning varjab ära kõhu ja sangad.

SEA trikoo

ETTEVAATUST! Väga peenikesed ning teineteisest kaugel paiknevad õlapaelad muudavad õlad näiliselt laiemaks.

SEA trikoo, 250 €

Kõrge pihaga bikiinid

Romantilised retronoodid lubavad täita rannapromenaadi ka sellel aastal. Varjates naiste kõige probleemsemaid kohti (loe: kõhtu ja sangaid), aitab just see bikiinipaar voolida kõige kaunima liivakellafiguuri. Lisaks teeb antud lõige ka tuharad visuaalselt pringimaks ja ümaramaks.

Patbo bikiinitopp, 142 €

ETTEVAATUST! Kui sa ei soovi näha välja kui pin-up-tüdruk, väldi liiga kriiskavaid värvigammasid ja printe.

Patbo bikiinipüksid, 131 €

Patbo bikiinitopp, 142 €, ja bikiinipüksid, 131 €

Bandoo

Rannariided, mida ei pea kaelal kinni siduma, on lihtne viis oma kehaproportsioonidega mängimiseks. Muutes ülemise kehaosa näiliselt lühemaks, tõmbavad bandoolõikelised bikiinid jalad erakordselt pikaks ja sihvakaks.

ETTEVAATUST! Tasub meeles pidada, et suurema rinna puhul ei ole bandoolõige alati parimaks valikuks, sest topp kipub pahatihti kõige ebasobivamatel hetkedel paigast ära libisema.

Karla Colletto bikiinitopp, 210 €

Karla Colletto bikiinipüksid, 199 €

Karla Colletto bikiinitopp, 210 €, ja bikiinipüksid, 199 €