1. Vööd

Kui need on heas korras ja siiani sulle ümber vöökoha mahuvad, pole mingit mõtet neid minema visata. Vööd ei võta pea üldse ruumi ning neid saab kokku rullida ja käekottide sisse peita või nagisse riputada.

Veel üks põhjus: kui sa piisavalt kannatlik oled, lähevad need 80ndate suurte pannaldega vööd taas moodi!

2. Disainerkotid

Investeerisid aastaid tagasi disainerkotti, aga täna see sind enam ei köida? Pane tähele, 15 aasta pärast võib sellest saada su tütre lemmikkott.

3. Kombineed ja õlapaeltega alussärgid

Me ei pea silmad 90ndate slip-kleite, mis praegu väga moes on, vaid reaalseid kombineesid, mida kleitide all kanda. Kui oled kunagi ostnud veebipoest valge kleidi ja seda selga proovides avastanud, et see paistab pisut läbi, siis sa tead, et see on hea idee.

4. Ehted

Sarnaselt vöödele ei võta ka ehted su kodus palju ruumi ja võivad aja jooksul sulle uuesti meeldima hakata, eriti, kui tegemist on kuld- või hõbeehetega või minimalistlike ja klassikalist stiili ehetega, näiteks hõbedast rõngaste või rippuvate kettidega. Isegi, kui sa neid enam kunagi ei kanna, on need ilusaks kingituseks tulevastele lastele, venna- või õetütardele või teistele armsatele tütarlastele.

5. Vähemalt üks klassikaline must kleit

Olgu, kui ükski su mustadest kleitidest enam sulle selga ei mahu, tasuks need uute vastu välja vahetada, kuid kui suurus pole probleem, siis jäta vähemalt üks must kleit alles.

6. Õhtukleit

Jah, kahtleme, et sa seda virsikutooni pruutneitsikleiti enam kunagi kannad, aga pidulikud kleidid on üsna kallid, mistõttu need, mille puhul tunned, et "äkki kunagi...", võiksid küll alles jätta. Nii oled alati ootamatuks pulmapeoks või pidulikuks gaalaks valmis.

7. Sallid

Olgu tegemist siis siidist, kašmiirist või mõnest muust kangast salliga, hea sall ei lähe kunagi moest ning vahel võid seda isegi aksessuaarina juustes kanda. Garanteerime sulle, et nende hoidmine tuleb sulle veel kasuks.

Allikas: Purewow