Kui oled endiselt kahtleval seisukohal, siis need 5 nippi aitavad ilma suurema vaevata neoonid oma igapäevastiiliga sulandada:

1. Alusta pisikese aksessuaariga

Lihtne neoonroheline pael juustes või hobusesaba ümber lehvimas mõjub värskendavalt iga riietuse juures, püüdes pilku ning pannes inimesed sinu stiili üle juurdlema.

2. Vali üllatav toon

Highlighter-markeri karva kollane ja roosa on nagunii juba paljude riidekapis, aga kuidas on lood erksa türkiisiga? Kombineeri türkiissiniseid pükse lihtsa valge t-särgi, tagasihoidliku ridiküli ja minimalistlike kingadega. Usu, see look tabab otse kümnesse!

3. Pane silmad särama!

Arvasid, et kõnealune dramaatiline värvitrend jääb pidama vaid riietesse? Arva uuesti. Neoontoonides make-up on tagasi. Seega, kollase laineriga joonistatud kassisilm ja erksinine ripsmetušš — miks ka mitte.

4. Ole mõõdukas

Väga keeruline on kanda mitut neooneset, ilma et näeksid välja nagu hakkaksid minema reivile. Näiteks neoontagi ja -kõrvarõngad on väga trendikas outfit sõbrannadega brunchile minekuks, samas kui neoontagi ja -kleit on aga juba Weekend Festival.

5. Anna maniküürile vunki!

Pole siiski kindel, et see kõik on sinu teema? Ära heitu. Proovi hoopis neoonkollast või -roosat maniküüri. Nüüd võid oma ülejäänud garderoobile kindlaks jääda ning beeži, musta ning halli edasi kanda ning ikkagi trendiga kaasas käia.