Lisaks moekatele siluettide sisaldab kollektsioon ka jõuluteemalisi elemente, nagu ikoonilise põhjapõdrakujutisega kampsunid. Reservedi naistekollektsioon viitab 1980ndate ja 1990ndate moesuundadele, millele on lisatud ülimodernne ja elegantne aktsent. Disainerid otsustasid keskenduda eri tekstuuridele, nagu sädelev Lurex, lakknahk, elegantne samet, hall ruudumuster ja viktoriaanlik pits. Erksad mustrid lisavad särtsu klassikalistele kokteilikleitidele, sensuaalsetele toppidele, lukkudega miniseelikutele ja stiilsetele vihmamantlitele. Kollektsioonist teevad terviku 1980ndatest inspireeritud aksessuaarid: litritega mütsid, sametkindad, sädelevad kaelakeed ja neetidega saapad.

Reservedi meestekollektsiooni kuuluvad elegantset briti stiili esindavad rõivad, millele on lisatud tänavamoe noote. Tulemus? Indigosinised vabaajaülikonnad, minimalistlikud kõrge kaelusega sviitrid ja küljetriipudega klassikalised püksid.

Reservedi ülemaailmne kampaania, milles astuvad üles tippmodellid ja mõjukad inimesed, esindab moodsate jõulude tõelist olemust. Reservedi värske kollektsiooni eklektiline stiil sobib suurepäraselt heas seltskonnas veedetud rõõmsasse ja pidulikku detsembrisse.

Modellitööstuse ja sotsiaalmeedia tuntuimad esindajad jagasid oma ideid jõulumeeleolu loomiseks, mis lisasid kampaania kontseptsioonile isikupära. #ReservedForXmas on võti, mis paljastab nende jõulusaladused.

Lavastaja: Gordon von Steiner
Lavatagused pildid: Bart Pogoda
Moestilist: Karen Langley
Tootemargi stilist: Karla Gruszecka
Globaalne turundusjuht: Monika Kapłan
Kunstijuht: Adam Babinek
Projekti koordinaator: Małgorzata Bruska
Produktsioon: Warsaw Creatives

Jaga
Kommentaarid