"30ndateks elusaastakeks oled ilmselt eksperimenteerinud iga trendiga, sobib see sulle või mitte. Seega on sobiv aeg selleks vanuseks välja noppida just need asjad, mis sobivad sinu kehakuju, elustiiliga ning aitavad välja näha nagu miljon dollarit," selgitavad Lou ja Em.

"Kõige võti on omada põhilisi riideid, mis koos hästi töötavad ja on kõige aluseks. Nad muudavad kodust välja minemise stressivabaks ning hoiavad ära selle, et oled riiete valimisel kogu kapi sisu põrandale laiali puistanud - me oleme kõik seal olnud," lisavad naised.

"Meie vormirõivas sisaldab head teksat, ilusat bleiserit, nahast tagi, midi-pikkusel seelikuid, lugematu arvu T-särke ning mõningaid esemeid, millesse on rohkem investeeritud. Kipume jääma oma loomulike värvieelistuste juurde nagu must, hall ja valge."

Stiilimõjutajad innustavad mitte karta igav välja näha, sest paljud kõige stiilsemad naised jäävad oma klassikalise vormirõiva juurde, mis on nende lemmikuks ajaga kujunenud. Mõni eelistab kanda teksaseid, T-särke ja tagi, teine miksib kokku nahast rõivaesemeid ja bleisereid või jääb pliiatsseelikute kandmise juurde.

Vaata mõningaid stiilinäiteid:


Allikas: Who What Wear