Loeffler Randall
Maomustri imitatsiooniga valged saapad sobivad kanda peaaegu aastaringselt. Saapad näevad ilusad välja kandes pea iga sügisese riietusega, alustades tumedast teksast ja lõpetades ruudumustriga. Hind 440 eurot.

Chloé saapad nimega Rylee.

Chloé
Rylee mudel on saanud tugevalt moemaailma ja staaride lemmikuks. Naised Pariisis armastavad seda pannaldega poolsaabast kanda näiteks sametist velvet-ülikonnaga. Kauboi-stiil aga on sel sügisel tõeliselt trendikas. Hind 1095 eurot.

Alexander McQueeni saapad nimega Hobnail.

Alexander McQueen
Need saapad lisavad valgele riietusele pungiliku alatooni. Mudel on valmistatud käsitsi ning nahast, seega ei ole imestada ka kõrget hinda. Välja tuleb nende eest käia lausa 1495 eurot.

Zara lukuga poolsaapad

Peene musta kontsaga poolsaabastele annavad ilmed tõmblukud. Kontsale on lisatud hõbedast helki. Kanna neid näiteks alt laienevate teksade, retuuside ja suure lohvaka kampsuni või midipikkuses kleidiga. Hind: 49,95 eurot.

Sam Edelmani poolsaapad

Sam Edelman
Mustvalgeid nahast poolsaapaid on kerge jalga tõmmata. Terav nina teeb jala kauniks ning konts on paraja kõrgusega, et ka linnavahel pikemaid maid jalutada. Kanna neid kas plisseeritud seeliku või narmendava äärega teksastega. Hind: 170 eurot.