Kuldnõela võitnud Kristel Kuslapuu kudumid elaksid nagu omaette maa-ilmas,  sammudes  mugava ja lihtsa moe taktist kaugel. Julged värvid vajavad ka tugeva natuuriga kandjat.

Kudumid on hoolikalt valmistatud soojahoidvatest ja naturaalsetest materjalidest ning hoiavad keha embuses nii jahedas kinosaalis ja viletsa küttega kontoris kui ka metsas matkates või linnas jalutades.

Woolishi hall kampsun ärkab ellu ruudulise pliiatsseeliku ja risti üle keha tõmmatud vöökoti mõjul. Ka kõige tagasihoidlikum kudum saab uue hingamise!

Kudum võib olla ükskõik mis rõivaese. Mõnda suurt ja lopsakat kampsunit saab kanda hoopis mantli asemel ning ilus kudum võib olla ka kaunis kleit, mis kehale komplimendi teeb. Kampsikuid võib jahedal hooajal edukalt kanda kihiti üksteise peal, lase end ilmast inspireerida. Külmavares olla ei ole trendikas!

Punase ja rohelise koosmõju on lummav! Tallinn Dollsi komplekt sisaldab kaht moekat sügisvärvi, mis on halli massi sees tõeliseks pilgu-püüdjaks.
Sügishooajal on moes kanda justkui lehehunnikust nopitud värve ning stilistid soovitavad valida näiteks punaste, kollaste ja roheliste toonide seast. Disainerid end ei piira ning pakuvad kudumeid ka minimalismi austajatele – olgu su eelistus valge, must, beež või pastelsed toonid, sooja saab igaüks.