Stiilse ja läbimõeldud riietuse saavutamiseks tuleb ette planeerida. Kui paned riided eelmisel õhtul valmis, ei teki ohtu, et oled sunnitud hommikul kiirustades midagi suvalist selga heitma.

2. Anna endale aega end valmis seada.

See käib eelmise nõuandega käsikäes. Ära ärka viimasel minutil, vaid anna endale aega rahulikult riietuda ja soengut teha. Nii võid kindel olla, et ei torma kodust välja, nööbid valesti kinni.

3. Vali õige pesu.

Stiilsed naised teavad, et kauni väljanägemise aluseks on hea pesu. Vali see olenevalt riietuse materjalist ja siluetist.

4. Ammuta teistelt stiilsetelt naistelt inspiratsiooni.

Stiilsed naised näevad alati iseenda moodi välja, aga see ei tähenda, et nad ei saa moeikoonidelt ja muudelt vinge välimusega isikutelt inspiratsiooni. Lihtsaim viis on hoida silm peal Instagramil ja Pinterestil – sealt saad kahtlemata hulganisti ideid.

5. Vali riietus ilma järgi.

See nõuanne kõlab lihtsalt, aga sellest on tõepoolest palju kasu. Vaata enne kodust väljumist ilmateadet, et sa ei peaks lahtistes kingades lumes müttama ega lompide vahel keksima.

6. Arvesta sündmusega.

Kõige paremad näevad igal üritusel välja need naised, kes on riides vastavalt dresscode’ile. Kui riietust pole otseselt välja toodud, siis pea meeles, kuhu sa lähed ja keda seal näed. Kui sind oodatakse ülemuse juurde õhtusöögile, siis ei pruugi sügava dekolteega kleit parim valik olla.

7. Kanna ainult riideid, mis on parajad ja sobivad.

Ükskõik, kui väga sulle mingi riietusese meeldib – kui see ei istu enam su seljas, on aeg selle kandmine lõpetada.

8. Kavanda riietus ühe hinnalise (välimusega) eseme ümber.

Kas oled mõelnud, miks mõni naine näeb isegi teksades ja T-särgis ülišikk välja? Suure tõenäosusega lisab ta riietusele stiilsust luksuslik käekott, erilised kõrvarõngad või muu hinnalise välimusega aksessuaar.

9. Vali õige aksessuaar.

Järgi Coco Chaneli nõuannet ja võta enne kodust väljumist viimasena lisatud aksessuaar ära. Stiilsed naised tajuvad, millal on aksessuaare liiga palju. Pole vaja kanda korraga nii silmapaistvat kaelaehet kui ka salli.

10. Tea, millal kanda kontsi ja millal madalaid kingi.

Liiga kõrgetes kontsades koperdades ei näe keegi stiilne välja. Targa naise kapis on kingad, mis on ühteaegu mugavad ja stiilsed, ning ta teab, millal on õige aeg panna jalga stilettod ja millal kaunid madalad kingad.

Allikas: popsugar.com