Kui oled liivakellakujulise kehaga naine, oled ideaalse figuuri omanik ning võid end õnnitleda - kanda võid sa peaaegu kõike. Küll aga tuleb osata valida õige suurus. Ujumistrikoo puhul on oluline, et ülaosa toetaks kindlalt rinda ja rõhutaks keskkohta. Paar nippi selleks on järgmised:

Lõiked

Kui sul on keskmise suurusega rinnakorv (75b), toob büsti kenasti esile kolmnurkse lõikega rinnahoidja (pilt 4) või kaela juurest kinnitatav rinnahoidja.

Kui su rinnaümbermõõt on suurem kui 75b, jääb kolmnurkse lõikega variant liiga väikeseks. Nagu pesuvalikugi puhul, on ka ujumisriiete puhul esmatähtis rinda korrektselt ja mugavalt toetav rinnahoidja. Ideaalne on keskelt kroogetega mudel, mis katab kogu rinna täiuslikult. Sulle sobib ka kinnine trikoo koos polsterdatud rinnakorviga.

Jalad saad visuaalselt pikemaks venitada, kui kannad kõrge küljelõikega bikiine.

Mustrid

Liivakella figuuri omanikud peaksid ettevaatlikud olema horisontaalsete triipudega.

Sulle sobivad ideaalselt suuremustrilised motiivid, mille komplekti kuulub kirju rinnahoidja ja ühetooniline püksipaar.

Trikoodest saad luua saledama illusiooni, kui kannad kahevärvilist trikood, mille toonid vahetuvad keskkoha piirkonnas.

Pirnikujuline keha - kitsad õlad, laiad puusad

Kes arvab, et pirnikujuline keha pole naiselik ja seksikas, vaadaku näiteks Jennifer Lopezi kaunikujulist figuuri. Sinu rannariiete nipid on järgmised:

Lõiked

-Kõige tähtsam on valida õiged supelpüksid, et tasakaalustada kitsamat ülemist poolt naiseliku alumisega. Selleks on kõige õigem valida bikiinikomplekt, kus rinnahoidja on heledamustriline ja püksid vastukaaluks tumedad. Sina oled ka see õnnelik, kes võib rahumeeli kanda hooajatrendihitti diagonaallõikelist trikood või samasugust supelrinnahoidjat.

Kasuta rinnahoidjat, millel on polsterdatud rinnakorv. See reegel kehtib samuti trikoode ostu puhul. Visuaalselt annavad sisseõmmeldud rinnakorvid täidlust ja naiselikkust juurde.

Ka pirnikuju-tüüpi naine saab jalgu visuaalselt pikendada, kandes kõrgelõikelist püksipaari.

Sarong või puusarätik on pirnikujulise figuuri omanikule ideaalne rannaaksessuaar.

Mustrid

Mustritel on väga hea omadus varjata puudusi ja rõhutada tugevusi. Mustri suurus peaks olema proportsioonis keha suurusega. Kui oled väiksemat kasvu ja kannad suurust 36 - 38, ära vali liiga suure mustiga tooteid. Julgelt aga võid kanda erksaid ja silmatorkavaid värve.

Nelinurkne kehakuju

Kuigi sulle võib tunduda, et ideaalset rannariietust on raske leida, pole see nii. Mõne väikese nipi abil saad endale soovitud ja perfektse tulemuse.

Lõiked ja mustrid

Olgu kas trikoo või bikiinipaar, sinu figuuri puhul tuleb rõhutada keskkohta. Otsi ujumistrikood, millel on pehme polsterdatud rinnakorv ja rõhutatud kinnine torsolõige.

Bikiinid on sinu teema. Võid valida mudelid, mille puusadel on efektsed väikesed rõngad või pandlad.

Ära karda heledaid ja erksaid värve. Võib tunduda kummaline, kuid liiga tume värv toob esile silueti ja need piikonnad, mida püüad varjata.

Sama kehtib mustrite puhul. Suvistes värvitoonides mustreid oleks patt koju kappi jätta, seda enam, et sinu figuuritüübi puhul mõjuvad mustrid säravana. Sulle sobivad trendikad ringid, täpid ja lillemustrid. Vältida tuleks aga igas asendis triipe. Jalgadele pikkuse juurde andmiseks võid sinagi kasutada bikiinilõiget ja vältida liiga madalalõikelisi mudeleid.