Mustvalge graafiline kleit paistab hallil päeval kaugele silma ning naise kummikud ja kott harmoneeruvad leidlikult kaaslase ülikonna tooniga.

Tundub, et muusikud Anna ja Erki Pärnoja on kõiges üksmeelel, ka riietuses. Anna pasitab silma oma 60nendatest inspireeritud retrostiili tõttu, kuid mõjub ometi väga modernselt!

Tõnu Kaljuste kaaslane Kadri Hinrikus esindab meie maailmapildiga ja laiuskraadiga nii hästi sobivat skandinaavialikku minimalistlikku stiili. Madalad jalanõud ja valge sall on sellele valikule rahulikeks kaaslasteks.

Klassikaline trentškot roosa kleidi peal - midagi vähem stiilset me ju moelooja Roberta Einerilt ei oodanudki.

Tema riietus on hea näide sellest, kui ilusti töötab minikleidi peal samas pikkuses mantel. Tulemus on tütarlapselik ja kerge jaheda suveilma komplekt.

Kadri Voorand lausa särab tulipunases laia lõikega sundimatus mantlis. Huvitaval kombel näeb see tänu laiale reväärile ja erilisele värvile välja pidulikum ja suurusugusem, kui nii mõnigi peaokleit.


Viljandi folgi korraldaja Ando Kivibergi kaaslase Inge Suderi kleit näeb välja, nagu mõnest kallist moemajast –idelaased proprtsioonid, kaunis kangas ja värv.

Marilyn Jurmani riietus paistab silma oma mugavuse poolest. Sellega võiks hääletada läbi kogu Euroopa, käia rabamatkal või . . . Roosiaia vastuvõtul. Milline universaalsus!

Lauljanna Tuuli Rand (keskel) näitab lahedat efekti üleni valge riietusega, kandes Diana Arno moemaja kleiti. Sellele mängivad kaasa ka valged juuksed. Sirge tukk sobib talle suurepäraselt!