See maniküür on ideaalne neile, kes on veel küünekunsti osas veidi kahtleval seisukohal. Tegemist on neutraalse stiiliga, mis näeb täiuslik välja, kui see on tehtud vaid kahele küünele. Jäta küünte põhitoon neutraalseks ning lisa vaid kahe sõrme ülemisele osale sädelev kaunistus.

Peened detailid


Jäta maniküür ülejäänud sõrmedel neutraalseks, näiteks beežiks või tuhmroosaks ning värvi vaid sõrmusesõrm erksat tooni, näiteks erkpunaseks. Boonuspunktid, kui sobitad sellega ka oma jumestuse.

Tumedad toonid


Kujutle kõige täiuslikumat tumesinist küünelakki. Nüüd kujutle, et see on veelgi tumedam ning tulemuseks on täiuslik kesköine toon. See on ideaalne alternatiiv, kui kipud talvekuudel liiga tihti musta küünelaki järele haarama.

Tumedad toonid


Üks kõige ideaalsemaid sügise toone on metsik khakiroheline. Vii see järgmisele tasemele ning kanna küüntele ka läikiv pealislakk.

Kristallidega rikastatud maniküür

Kes ütles, et maniküüriga peab piirduma vaid küünte pinnal? Vii tulemus täielikult uuele tasemele ning liimi (kasutades kunstripsmete liimi) väikesed kristallid nahapinnale täpselt küünte all.

Kristallidega rikastatud maniküür


Võid kristallidega veelgi julgem olla ning liimida küünte pinnale suured ja eriliste kujudega kaunistused. Kasuta sel juhul küünelakina musta, kuna heledad kristallid on siis eriti silmapaistvad.

Kaunid mustrid


Unusta leopardimustrilised riided, kotid ja kingad, selle hooaja kuumimad loomamustrid leiavad oma tee hoopis sinu sõrmedele.

Kaunid mustrid


Laki küüned klassikalist punast tooni, kuid muuda tulemus modernseks, kaunistades küüned lisaks ruudulise mustriga. Samuti võid proovida klassikalist heleroosat, millele tõmbad kaunistuseks peale abstraktse tumepunase joone.

Šikid tipud


Klassikalist prantsuse maniküüri võib ka tunduvalt modernsemalt teha. Lihtsalt vaheta valge ja heleroosa kombinatsioon erksamate toonide vastu, nagu näiteks sügav veinipunane ja valge.

Šikid tipud


Kui soovid prantsuse maniküüri veelgi rohkem muuta, kata küünte tipud hoopis säratükkidega.

Metalsed sammud


Selleks, et saavutada üliefektne metalne tulemus, võid proovida näiteks eelnevalt silmapaistvalt lakitud kunstküüsi.

Metalsed sammud


Metalne tumepunane toon on sügis-talvisel perioodil ideaalne. Tume värv mängib ideaalselt heleda nahaga, luues veatu kontrasti ning lisades sära.

Allikas: Cosmopolitan