Müts maha sinu ees, Jäär, et oled alati moeeliidist ühe sammu võrra ees. Võibolla peaksime aga hoopis ütlema „müts pähe“, kuna ülesuuruses õlgedest kübarad justkui laulavad: „suvine Jäär, siit ta tuleb“. Kuna seda tähemärki iseloomustab kaine mõtlemine, siis on just seesugune julge aksessuaar otsetee rambivalgusesse. Sinu imeliselt ilmekas nägu saab kindlasti palju tähelepanu, olgu tegevuseks ühemeheetendus või isegi lihtsalt pargis raamatu lugemine.

Sõnn: Asümmeetriline kaelus

Paljud inimesed on otsinud sinu õlgadelt tuge, Sõnn. Seega miks mitte seda omadust strateegiliste lõigetega rõhutada? Selle hooaja üheks lemmikuks olev asümmeetriline kaeluse lõige lisab klassikalistele valikutele hetkega iseloomu. Suve alguses on Uraan sinu tähemärgis, mis loob soodsad tingimused uuteks valikuteks. Põnev fakt: viimati oli Uraan Sõnni märgis aastal 1942 – seega tõeliselt ajalooline aeg! Ükskõik, kas asümmeetriline kaelus ilutseb sinu pluusil või kleidil, mõtle sellest kui põneva detailiga täiuslikkusest.

Kaksikud: Vikerkaared

Peter Pilotto

Miks valida vaid üks toon, kui võid rokkida korraga tervelt seitsmes kaunis värvis, Kaksikud? See pole just saladus, et sinu tähemärk on täielikult otsustusvõimetu. Tänu kevadsuvistele vikerkaarevärvidele, mis moelooja Peter Pilotto etendusel hiljuti palju tähelepanu võitsid, on olemas trendiloojate heakskiit panna omavahel kokku igasugused toonid, alates erksast punasest kuni elava lillani.

Vähk: Kummimaterjal

Balenciaga

Tundlike Vähkide jaoks tundub välismaailm hulljulge. Just seetõttu peab sinu riietus olema lisaks praktilisusele ka justkui raudrüü. Kuna sulle meeldib aga sellegipoolest tähelepanu ja see, et teised sind märkavad, siis pole sinu jaoks olemas ideaalsemat riietust kui silmapaistev „kest“, mida kanda kui kaitsva kilbina. Kuna sel kevadel saatsid paljud moekunstnikud lavadele kummimaterjalist esemeid, siis on sinu veemärgist hinge eest suurepärast hoolt kantud. Poe julgelt elastik-polümeer materjalidesse, olgu selleks silmapaistev kleit, paksu tallaga Balenciaga jalanõud või nätsukommitooni vihmapontšo.

Lõvi: Narmad

Mis siis, et sinu riidekapp näeb välja kui Hollywoodi linateose kostüümiosakond? Teatraalne Lõvi armastab kartmatult stiilireeglite piiridest läbi murda. Võta sellest omadusest viimast ning sukeldu hulljulgesse narmaste maailma. Ükskõik, kas valid narmastega kõrvarõngad või seeliku, sel suvel kehtib reegel: mida rohkem, seda uhkem!

Neitsi: Valge topp

Niivõrd karge ja puhas – lihtne ei ole kunagi igav kui sa muudad selle oma isiksusega omapäraseks, Neitsi. Lase valla oma sisemine Hamptonis suve veetev superstaar ning too strateegiliselt oma igapäevasesse garderoobi valge topp. Kanna seda näites lillelise maksikleidi all või pane paari lohvakate pükstega. See klassikaliselt praktiline rõivaese defineerib sinu armastust elegantse lihtsuse vastu.

Kaalud: Roosa ja punane

Kuna sinu galaktiline teejuht on romantiline Veenus, siis on püha Valentin sinu elus tähtsal kohal mitte vaid 14.veebruaril, vaid igal päeval aastas. Sel aastal on sinu tähemärgi südamlik olemus eriliselt suurt võimu omandamas ning see tõmbab sind punaste ja roosade toonide poole aastaringselt. Tähista armastust alati just nende kahe värvi dünaamilise duoga.

Skorpion: X-tüdruku päikeseprillid

Balenciaga

Vaata, Skorpion, päike paistab! Kas soovid teada, mis on selle juures parim osa? Sinu elav tähemärk ei vaja ühtki vabandust, et otsida välja oma lemmik aksessuaar: paar tumedaid päikeseprille. Naudi hooaja kõige coolimaid päikeseprille ja too samal ajal esile ka oma müstiline olemus. Proovi X-tüdruku stiilis päikeseprille – terav, struktureeritud raam, mis avaldab austust kuumadele 90ndatele.

Ambur: Lavendel

Michael Kors

Lilla on sinu tähemärgi toon ja sel suvehooajal leiab iga Ambur endale kõige meelepärasema õrna lavendlitooni õitsemas paljude disainerite kollektsioonides. Kui sinus tärkab rännukirg (millal see siis ei tärkaks?), kanna erinevaid lillades toonides esemeid, luues tõeliselt šikk välimus. Inspireeru näiteks Michael Korsi ülesuuruses sviitrist ja midipikkuses seelikust. Alternatiivina naudi boheemlase elu pastelse, tikanditega rõivavalikuga Erdemi loomingust. Nüüd küsime sinult, vibulaskja, aga sellise küsimuse: kuhu rändad järgmisena?

Kaljukits: Valge ülikond

Tom Ford

Kuna Kaljukitse puhul on tegemist kõige ambitsioonikama tähemärgiga, nõuab ka sinu garderoob rikkalikku valikut võimu näitavatest ülikondadest. Sel ajal lood oma peene imago fantastilises valges bleiseris ja laiadest pükstes. Ükskõik, kes lahutad külaliste meelt kokteilidega või lood uusi kontakte kunstigalerii avamisel, viska pilk peale kadestamisväärsetele kollektsioonidele selliste moemajade valikust nagu Acne Studios, Jill Sander ja Tom Ford.

Veevalaja: Tumedad teksakomplektid

Perit Muuga moeshow “Kevade kutsumine”

Originaalne vabaajastiil – just see on Veevalajale omane. Kuna sinu vaba olemus võiks alati teksariidest valikutes elada, võib sel hooajal värskenduskuuri läbi teinud teksaülikond just sinu värskeimaks lemmikuks saada. Sinu juhtplaneet Uraan jääb sel aastal tervelt kaheksaks järgnevaks aastaks Sõnni tähemärki pidama. See tähendab, et hakkad sügavuti läbi mõtlema iga oma sammu, alates isikliku elu valikutest kuni oma lemmiku sinise toonini.

Kalad: Krooked

Maa kuulub Kaladele! Kas oled jälle uitamas unistuste maailmas? See pole sugugi üllatav, kuna just sinu tähemärk jumaldab fantaasiamaailma, kus elavad merineitsid, haldjad ja inglid.

Veemärgina oled sa emotsionaalne, intuitiivne ja armastad vooluga kaasa minemist. Ärata oma sisemine merineitsi ellu ja leia just kroogetega täiendatud rõivad.

Allikas: Elle.com