Supermodellidest õed Gigi ja Bella Hadid teavad, kuidas moodsalt pidutseda. Gigi (vasakul) tähistas sünnipäeva sillerdavas minikleidis ja PVC materjalist stiletodes. Bella jalas nähtud rihmikud on sel suvel ilmselt naiste lemmikud.

Mugavuse austajad võivad julgelt jalga tõmmata nahksed tanksaapad. Eriti trendikas on neid kanda naiseliku ja romantilise lillelise-lendleva kleidiga.

Poelettidel on ohtralt valida pisikese peene ehk kitten heel’i kontsaga kingi. Kui kõrge stileto pole päris sinu jaoks, aga konts ja naiselikkus on siiski südamelähedane, on need kingad just sulle mõeldud. Pealekauba on need ülimoodsad. Lisapunkte saab, kui kingale on lisatud mõni läbipaistev element.

PR-tegelase Katrin Jaaska kaunis jume tuleb esile just värskes valges ja pastelses sinises, mis loovad mõnusalt kevadise meeleolu. Valged kontsaga kingad ja kõrge värvliga püksid moodustavad harmoonilise koosluse.

Loomulikult ei saa mainimata jätta, et moes on n-ö koledad jalanõud. Suured ja lohvakad UGG-saapad ja 1990-ndate isade jalas nähtud ketsid on tagasi ja inetumad kui kunagi varem.

Tuntud moelooja Jeremy Scott on UGG-ide fänn ja kannab neid Los Angelese kirbuturul jalutades. Ka mehed võivad sel hooajal julgelt mustreid miksida.

Minimalismi kummardajad astuvad sel kevadel julgelt lihtsates valgetes või avatud kannaga slingback-kingades. Valge king annab kogu välimusele värske ilme ja sobib peaaegu iga rõivaga. Valgele pakub kevadist konkurentsi värvide mäng – moes on nii pastelsed kui ka puhtad toonid.

Blogija Kätriin Kübar (vasakul) lisab päevale glamuuri ussinahksete saabaste ja Diori käekotiga. Neisse tasub investeerida, sest isegi kui armastad kiirmoodi, muudavad sellised aksessuaarid välimuse peenemaks. Blogija Kristjaana Mere esitleb värske ilmega valgeid tenniseid, mis on parajalt mugavad, aga ka šikid.

Kuna sel hooajal on jalatsimood eriti rikkalik, tasub hoida suunda, milles end kõige kodusemalt tunned. Võib-olla saab koguni oma 1980-ndate või 1990-ndate hästi hoitud kingad lõpuni kanda? Praegu on iseäranis trendikad just selle ajastu jalanõud, millele on lisatud põnevaid täiendusi.

Need on selle kevadsuve populaarseimad kingad. Põhja-Korea näitlejanna Lee Yeon-hee kannab sling- back-kingi, mis on sel aastal meeletult moes. Pöörake tähelepanu madalale ja peenele kontsale.