Kirsipunane näeb ideaalne välja tülli, sameti ja satääniga, luues elegantse ja retroliku meeleolu. Popp on ka tugev erkpunane ning Burgundia toon, mis sobib kenasti kokku roosaga. Tõeliselt äge on riietuda üleni erkpunasesse, kandes näiteks punast pükskostüümi või kleiti koos sama tooni aksessuaaridega. Muide, Burgundia-punased jalanõud on sel sügisel iseäranis popid!

PUNANE: Monton

Roheline

Oliivikarva toon mõjub rahulikult ja sisaldab kuldset alatooni. Seda saab ideaalselt sobitada julge oranži või neutraalsete toonidega. Moes on ka külmem, merest laenatud sinakasroheline toon, mis näeb eriti värske välja koos valgega. Kanna ka koos sinepikollase või Burgundia-punasega.

ROHELINE: Kirill Safonov

Viskipruun

Sooja tooni naturaalsed nüansid meenutavad puitu ning on saanud mõjutusi oranžist. Toon meenutab sügisel puudelt langenud lehtede hunnikuid, mis on kaotanud oma punased ja kollased varjundid.

PRUUN: BRAND NO.8

Kollane

Kollane on olnud moelavade lemmik juba pikka aega. Safranitoon annab klassikalisele prindile, nagu näiteks lillemustrid ja ruudud korraliku annuse elu. Värv on saanud väikese sinepise ja vürtsika alatooni, muutudes küpsemaks.

KOLLANE: BRAND NO.8

Roosa

Roosa on endiselt moeloojate üks lemmikvärve. Värv mõjub eriti külluslikult, kui oled üleni roosasse riietatud, ent annab ka detailidele elu. Trendikad on kõiksugu toonid, eriti lisab välimusele särtsu fuksiaroosa.

ROOSA: Alexanderling

Lilla

Lilla sai hoo sisse suvel ning selle võidukäik ei ole vaibunud ka külmade saabudes. Endiselt on teemaks lavendlililla, mis muudab riietuse lausa intrigeerivaks, lisades välimusele rohkem karakterit kui mõni muu pastelne toon. Moodsad on ka tumedad toonid, mis sobivad küpsemas vanuses kandjale. Toon sobib kenasti kokku Burgundia-punasega.

LILLA: Aldo Järvsoo

Oranž

Võitle külmakraadidega selle sooja, justkui vitamiiniva efektiga värvi abiga! Sügist sümboliseeriv toon lubab riietuda näiteks oranži pükskostüümi. Disainerid on innustunud just erksast toonist, mis sobib ideaalselt sinise või lillaga.

ORANŽ: Gita

Sinine

Tumesinine on olnud sügiseks ja talveks traditsiooniline valik. Sel hooajal üllatab hoopis erksam toon, mis on saanud taevakarva selge kuue.

SININE: Iris Janvier