Ka ehted ise polnud mõeldud pelgalt aksessuaarideks, vaid need sulandusid riietesse ja riided läksid sujuvalt üle eheteks, kujundades rõivastest nii öelda "pehmed ehted". Noblessneri Shipyardis toimunud moeetendusel jõudis publiku ette ligikaudu 100 eriilmelist komplekti.

Mahuka kollektsiooni loomisel palus Tanel Veenre disainerina appi ka oma partneri ja moelooja Aldo Järvsoo. Kahe meistri tulemusel valmis kollektsioon, kust võib leida nii siidirüüd, helklevast kangast loodud mantlid, lopsakate varrukatega jakid, õhtukleidid ja ka sportlikud vaba aja rõivad.

Vaata galeriist, milliste mantlite ja jakkidega sügist tervitada:

Vaata, kuidas silmapaistvad mineraalide ja kivide mustrid sportlikke rõivaid kaunistavad:

Vaata, millised on moekad minikleidid:

Vaata, millised kaunid siidirüüd ja õhtukleidid laval olid:

Lisaks kollektsioonile esitleti sündmusel ka mahukat raamatut "Unistuste kuningriik", mis koondab Tanel Veenre loomingulise teekonna erinevad ühisprojektid. Väljaande lehekülgi kaunistavad portreed 41-st Tanel Veenre kaubamärgi jaoks tähenduslikust ja inspireerivast inimestest – sõna on saanud nii fotograafid, disainerid, modellid, kui ka lauljad ja kunstnikud.

Teiste seas jagavad oma mõtteid ja ilu Evelin Võigemast, Anna Kaneelina, Kerli Kõiv, Britt Samoson, Liisi Eesmaa, Mari Masso, Ingrid Margus ja Toomas Volkmann. Raamatu külgedel avanevad visuaalsed inspireerivad rännakud, mis võiks inspireerida inimesi palju laiemalt. “See on ühe kaubamärgi kummardus kõigile, kelle olemasolu on innustanud olema ilusam ja parem,” ütleb disainer.

Vaata galeriid kogu kollektsioonist: