Teisena astus lavale moelooja Liisi Tui bränd nimega Virtuoza, mille läbivaks märksõnaks on naiselikkus. Kollektsioonis sai näha kvaliteetseid pits- ja siidkangaid, mis luksusbrändide tootmisest üle jäänud ning disaineri loodud printsmustreid. Rõivad rõhutavad naise ilu ning figuuri, paljastades täpselt nii palju kui vaja. Kasutatud on ka võrgutavat pitsi ning mahedaid toone, mis mõtted suvistele kokteilipidudele viivad.

Tallinn Design House lennutas Kultuurikatla lavale valiku kodumaiseid moebrände, kelle seas esindatud Triinu Pungits, Liisa Soolepp, Woom, Raili Nõlvak, Vill Vill, Castlebird & Rose ning Pohjanheimo. Aksessuaaride ja ehetega täiendasid komplekte Biut, Miurio, FRONT, Jukocute ja MJU, jalatsid pärinesid kodumaiselt tootjalt Samelin. Erinevate moeloojate looming sulas aga laval ühte, nägi välja värske, moekas ja nooruslik. Pilke püüdsid originaalsed printmustrid ja pehmed kudumid. Siidsallid aga olid saanud kasutuse trendikate aksessuaaridena, olles seotud kaela, pea, käe või käekoti ümber. Leidus ka minimalismi, millele näiteks kiiksuks lisatud seljakott kõhu peale või kõhukott risti üle kere selja peale.

Kuldnõelaga pärjatud moelooja Eve Hanson esitles autorikollektsiooni, mis ühendab endas teadmised, teadlikkuse ja jätkusuutliku disaini. Omavahel sulasid kokku puhaste pruunide ja siniste värvide harmoona ja printmustrid, mida rikastatud mõne põneva detailiga varrukatel või pükstel. Kollektsioon näeb välja ühtne, minimalistlik ja puhas, sobides ideaalselt kontorisse, sealt edasi teatrisse, või ka Telliskivi vahele jalutama.

Moebränd Alexanderling on seekord ammutanud inspiratsiooni Indiast ning tõi lavale kirka värvipaleti, milles kohtab nii oranže, roosasid, kahvatut beeži, mahedat pruuni ja unest äratavat fuksiat. Moelooja Anu Ling on omavahel miksinud 70ndaid ning tänapäevaseid trende, lisades kõigele juurde naiselikkust. Silme ette lööb suvine kergus, viies mõtted rannaromantikale ja suvetuultele, mis lendlevate kleitide sabades mängib.

Päeva lõpetas Beatrice, kes juba teab, kuidas moepublikut rabada ja üllatada. Laval sai näha vägevaid printmustreid, mis viivad justkui kunstigaleriisse uudistama ning süngeid värvitoone. Disainer põgeneb minimalismi eest ning tõi lavale justkui räsitud Marie Antoinette'id, kellel juuksed kõrgele üles seatud ja meik lumivalgel näol laiali. Rõivaste lõiked aga on naiselikud, laval sai näha nii mantleid, ku keha embavaid hõlmikkleite. Tegemist oli ka päeva kõige paljastavama moeetendusega, mida täiendas sünge ja tugev live-muusika, luues täpselt õige meeleolu.