Moe- ja ilutoimetaja Karolin Kuusik


Karolin arvestab hommikul riideid valides mugavusega, vaatab, et rõivad istudes ei kortsuks ja hoolitseb selle eest, et oleks mingi ese, mida saab vajadusel nii peale panna kui ka ära võtta. "Samas tahaks ikka ja alati iga päev miskit erinevat kanda. See teeb tuju heaks ja tõstab kõvasti enesetunnet."

Kujundaja Elis Svistunova:

Kujundaja Elis Svistunova



Elis lähtub riideid valides samuti eelkõige mugavusest, kuid oluline on, et riided sobiksid ka tuju, koha ja üritusega, kuhu minek. "Näiteks igasugused stiilipeod ja halloweenid ei ole päris minu teema. Argipäeval pean end lihtsalt võimalikult mugavalt tundma ja kui see tähendab mõnel päeval eriti palju neooni ja glitterit, siis võimalusel kuhjangi end sellega üle, isegi, kui on tavaline tööpäev. Kui tegemist on näiteks piduliku üritusega, aga enesetunne ütleb, et tahaks ennast pehmes hallis kampsunis peita, siis riietumine vastupidiselt oma sisetundele tekitab stressi ja on väga ebamugav."

Peatoimetaja Mari-Liis Helvik:

Peatoimetaja Mari-Liis Helvik

Mari-Liis ütleb, et talle meeldib soliidne ja šikk riietus, mis on samal ajal ka mugav ja lahe. "Mulle meeldivad riided, milles saab end hästi tunda nii koosolekutel, kui pärast tööd näiteks kinos, külas või õhtusöögil."

Vanemtoimetaja Kelly Kipper:

Vanemtoimetaja Kelly Kipper

Kelly sõnab, et arvestab hommikul rõivaid valides sellega, mida päevakava ette näeb: kas eesolev päev tähendab laua taga kirjutamist või on tulemas mingid kohtumised. "Kirjutamiseks on hea mugavamat sorti riietus, millega saab tooli peal mõnusasti niheleda ja vahepeal näiteks kontoritoolil põlvede peal istuda. Üldiselt leidub mu talvises garderoobis valgeid pehmeid kudumeid, tüünet metsarohelist, sekka rahulikku musta ja halli ning särtsuks natuke kärtsu fuksiat."

Toimetaja Tiiu Suvi:

Toimetaja Tiiu Suvi

Tiiu tunnistab, et rõivaid valides meeldib talle androgüünsus. "Mõni aeg tagasi kiindusin meesterõivastesse lausa eriliselt. Igat värvi siidist triiksärgid, imelike kirjadega T-särgid, bomberid, sviitrid. Juurde mustad püksid, saapad, lemmikehted ja käekell – lihtne! Alati läheb ju kodust lahkumisega kiireks. Hiljuti istus intervjuul mu vastas mees, kes ei teadnud midagi minu pahest hilineda. Äkki ütles ta selgeltnägijalikult: "Sul läheb liiga kaua aega riiete valimiseks. Pane need eelmisel õhtul valmis." Järgmisel hommikul jõudsin koosolekule kolm minutit varem."

Ilutoimetaja Gerda Miller:

Ilutoimetaja Gerda Miller

Gerda sõnab, et arvestab riideid valides töökeskkonnaga ja tiheda päevakavaga. "Outfiti valides mõtlen, et see oleks sobilik töökeskkonna jaoks ja kuna pean tihti koosolekutelt jooksma otse meigitööd tegema, on oluline ka mugavus. Üritan kahte omavahel kombineerida."

Veebijuht Liisbet Saue:

Veebijuht Liisbet Saue

Liisbet lähtub riiete valimisel samuti tujust ja mugavusest. "Mulle on väga oluline, et tunneksin ennast kodust väljudes valitud riietes hästi, sest vastasel juhul võin terve päeva häiritud olla. On juhtunud rohkem kui üks kord, et olles juba kõrvaltänavas, olen tagasi koju riideid vahetama läinud, sest tunne ei olnud lihtsalt õige."