Varu endale hingavast, kergest ja pehmest materjalist kardigan (või mitu), mida suvekleidikese peidust piiluvale paljale ihule peale tõmmata. Oluline on ka, et selle saaks kortsumise pärast muretsemata tööpäeva lõppedes kotti pista. Kui sulle meeldivad kehasse töödeldud kampsikute asemel aga hoopis oversized jakid, tagid ning pintsakud, siis pööra kindlasti tähelepanu sellele, et vooder oleks nahasõbralikust ja naturaalsest materjalist, mis käsivarsi higistama ega kihelema ei ajaks. Väga nutikaid kihilise kontoririietumise ideid pakub belglannast Instagrami staar Sophie Van de Vyver.

Nipp 2. Lisatav/eemaldatav aluskiht

Kui jakid ja kardiganid sinu stiiliga kokku ei sobi, võid varrukateta kleidi või pükstüki juurde proovida kehasse töödeldud pikkade varrukatega pluuse, mida vajadusel alt ära võtta. Taaskord on aga tähtis nahasõbralikkus — siidist või sünteetikast rõivad on reetlikud, paljastades iga väiksemagi higilaigu kas kaenla all või rinnapiirkonnas. Et veelgi minimeerida sellise fopaa võimalikkust, eelista mustrilisi kangaid, lisaboonusena võiks lõuaalust kaunistada kas põnev lehvik või muu pilkupüüdev disainielement. Alati tasub silmas pidada, et kogu komplekt istuks seljas vabalt. Väärt inspiratsiooni kontorioutfittideks pakub Instagrami mõjutaja Treating The Streets Like a Runway.

Nipp 3. Asendamatu sall

On imekspandav, palju sooja võib pakkuda kaela ümber mähitud sall, isegi juhul, kui see eriti mujale ei ulatugi. Mis on sallide puhul aga eriti imetlusväärne, on kombineerimisvõimaluste rohkus — ideid on sadu ning mida suurem sall, seda rohkem geniaalseid lahendusi. Nagu selgub alljärgnevatest videotest, võib üks suur sall asendada lausa pluusi, kleiti, seelikut või pükstükki.

Nipp 4. Soojad sokid

Nagu öeldakse — hoia pea külm ning jalad soojas ning sind ei kimbuta ükski häda. See vastab 100-protsendiliselt tõele ka kontorikeskkonnas. Keegi ei pea teadma, et oma laua taga istudes peidad varbad kaunite stilettode asemel hoopis pehmetesse sokkidesse ning kui vaja taas edasi tõtata, saad sokid diskreetselt sahtlisse libistada. Lisaks annad pika päeva jooksul jalgadele kontsapuhkust ning hingamisruumi. Ja miks mitte eelistada kelmikamat varianti ning anda põlvikutega oma välimusele vunki juurde!

Nipp 5. Randmesoojendajad

Need tasub appi võtta siis, kui keegi tõepoolest su kontoris temperatuuri nii madalaks on keeranud, et sõrmed klaviatuuril ära jäätuvad. Ilma sõrmeotseta kudumid aitavad külmakangestust leevendada ning vere käimas hoida ning täpselt nagu sokkide puhul, saad neidki igaks elujuhtumiks sahtlis varuks hoida. Koo need endale kasvõi ise!


Veel rohkem ideid saad ammutada SIIT!