Kõige lihtsam viis tubade värskendamiseks on vahetada välja tekstiilid. Olgu selleks siis voodipesu, kardinad, padjakatted või voodikate, tuues uut värvigammat kangaste näol, võid saata korda nii mõndagi.

1. Uus voodipesu muudab kogu magamistoa ilmet

Tõenäoliselt kõige rohkem tasukski kulutada just uue voodipesu peale, sest koht, kus sa magad, ongi selle toa kuningaks. Kevadisel ajal tasuks eelistada midagi hooajale kohast, näiteks liblikatega kaunistatud voodipesu (alates 34.95€).

2. Uued kardinad

Kardinate vahetamine aitab kohe toa ilmet muuta, aga selleks, et üldmulje kaunis välja näeks, eelista värvitoone, mis sobituvad ka sinu uue voodipesuga. (Pildil olevad kardinad alates 29.95€)

3. Uued padjakatted dekoratiivpatjadele

Viimase puudutusena vaheta ära ka dekoratiivpatjate katted ning sul ongi täiesti uue ilmega magamistuba! Eelista näiteks neid läikivast sametist padjakatteid (9.95€).

Pane rõhku detailidele

Kui sul on juba olemas täiuslik voodipesu, kardinad või padjakatted, aga tahaksid magamistoas midagi jätkuvalt muuta, tasub vaadata üle detailid. Ehk oleks aeg vahetada välja magamistoa peegel? Äkki hoopis valgusti? 75 euroga annab nii mõndagi ära teha.

1. Lisa tuppa glamuuri kullakarva peegliga

Lihtne seinaehe nagu kullakarva päevalilleraamiga peegel (44.95€) võib muuta nii mõndagi.

2. Mängi dekoratiivpatjadega

Kuldsete detailide kõrvale sobivad hästi erinevad sametist kangad. Vaata üle, ehk saad sättida voodile või hoopis tugitoolile mõne uue sametist padja (14.95€)?

3. Lisa mõni romantiline detail

Pole midagi romantilisemat kui kirge sütitav küünlavalgus. Ja kus oleks see sobivam kui mitte magamistoas? Aseta kummutile stiilne küünlaalus (12.95€) ja ole valmis unustamatuteks öödeks.

Vali üks suurem detail, mida muuta

Alati ei ole vaja mängida kangaste või väiksemate detailidega, vaid vahel tasub panna rõhku millelegi suuremale ja see võib muuta kogu ruumi. Näiteks, too tuppa uus vaip (69.95€)!


Laia valiku kodukaupu leiad SIIT.

Jaga
Kommentaarid