Siin on mõned sammud, mis tulevad kasuks, et leiaksid veebipoest endale hästi istuva pesu.

1. Tea oma suurust

Interneti teel rinnahoidjat ostes on oluline teada oma suurust. Kui sa pole aga päris kindel, millist suurust tellida, saad selle lihtsalt välja arvutada, kasutades veebipoodides ülevaolevaid kalkulaatoreid. Vajad vaid mõõdulinti. Cellbesi kalkulaatori leiad siit.

Püksikutega on natukene lihtsam. Pööra tähelepanu veebipoe soovitustele ja arvesta ka iseenda eelistusi. Leia oma pesusahtlist enda praegused lemmikud ja võrdle, mida veebipoed pakuvad.

2. Küsi abi

Kui veebipoel on olemas klienditeenindus, küsi julgesti neilt nõu, sest nemad teavad oma tooteid kõige paremini.

3. Telli rohkem kui üks suurus

Kui sa pole päris kindel, milline suurus kõige paremini võiks sobida, võid esimesel korral tellida ühte mudelit mitu suurust. Järgmistel kordadel sa juba enam-vähem tead, milline suurus konkreetse veebipoe valikust sobib. Aga enne kontrolli, milline on nende tagastuspoliitika.

Kuidas teha kindlaks, et uus rinnahoidja sobib?

Õige rinnahoidja valimisel ei piisa vaid korvi suuruse ja ümbermõõdu numbritest. Lisaks nendele on oluline, et rinnahoidja oleks seljas mugav ja toestaks rinda samal ajal. Oluliseks teguriks valiku tegemisel on, et rinnahoidja, mille oled endale tellinud, istuks seljas täpselt ümber keha, kui kinnitad selle kõige laiemast haakkinnitusest. Korvidesse peaksid rinnad ilusti ära mahtuma, eriti tuleks jälgida külgi. Tugikaared peavad jälgima kehajoont ja toestama ilma soonimata. Õlapaelu peaks saama vajadusel reguleerida ja ümber tõsta.

Seega, ära keskendu rinnahoidja suurust määrates vaid ettenähtud numbrite (A, B, C jne) järgimisele, vaid võta arvesse oma rinna tegelikku kuju.

Mõned nipid sobivuse kindlaks tegemiseks:

1. Õlapaelad ei pea ilmtingimata jooksma üle mõlema õla samas pikkuses, sest paljudel naistel on üks õlg madalamal kui teine. Õlapaelu peaks saama reguleerida ilma, et need kogu tähtsat tööd ära teeks. Enamiku raskusest peaks enda kanda võtma seljatagune pael. Kui rinnahoidja liigub paelu reguleerides selja peal liialt üles, on ümbermõõt liiga suur. Kas rinnahoidja püsib paigal, kui õlapaelad eemaldad? Siis oled leidnud õige suuruse!

2. Kui vajutad rinnahoidja toestustraadile, peab see rõhuma kondile, mitte rinnale endale. On oluline, et traat toetuks ribidele ega suruks rinna sisse.

3. Tugikaared peavad järgima kehajoont kaela alt rinna keskpunktini ning tõstma ja toestama ilma soonitama. Ikka ei ole mugav? Vali teine suurus!

4. Kui asetad kaks näppu seljal paikneva kinnituse alla, peaksid tundma kerget tõmmet. Kui tunned ebamugavust, on rinnahoidja järelikult liiga kitsas, ent kui rinnahoidja tõuseb seljal hoopis üles, on see liiga lõtv ega paku sinu rindadele piisavalt tuge.

5. Kuna materjalid on venivad, on oluline, et rinnahoidja istuks seljas täpselt ümber kohe algusest peale. Pesu peaks istuma kenalt, kui kinnitad selle kõige laiemast haakkinnitusest, sest siis saad seda järk-järgult hiljem pingutada.

6. Rind ei tohi üle korvi välja punnitada — seda nimetatakse topeltrinnaks. Paljud naised kannavad vales suuruses rinnahoidjaid ja valivad väiksema korviga mudeli, kuhu nende rind ära ei mahu. Rinnad peaksid korvidesse ilusti ära mahtuma, eriti tuleks jälgida külgi. Kui rinnad punnitavad kuskilt välja, on korvid liiga väikesed. Kui korvidesse jääb palju ruumi, on korvid liiga suured.

7. Rinnahoidja esiosa peaks olema selgelt vastu rinnakuluud. Kui tugipael tõmbub eemale ning naha ja rinnahoidja vahele jääb vahe, on korv järelikult liiga väike.

8. Selja tagant jooksev rinnahoidjapael mängib toestuses suurt rolli, seetõttu on see oluline! Pael peaks jooksma horisontaalselt täpselt ümber keha abaluude alt. Kui pael liigub liiga üles, on ümbermõõt liiga suur. Pea meeles — mida suuremad rinnad, seda laiem peab olema seljatagune pael.

Kui oled jätkuvalt segaduses, kasuta veebipoe Cellbes.ee rinnahoidjajuhti.

Suurepärase valiku naiselikku pesu leiad veebipoest Cellbes.ee.

Jaga
Kommentaarid