Need on moeajakirja Vogue sõnul alanud hooaja kõige trendikamad aksessuaarid ja jalanõud, millega oma välimusele vürtsi anda:

1. Mitte mingid tavaliselt kontsakingad…

Ära kuluta kogu oma raha mugavate tossude peale, sest ka kontsakingade disain on muutumas palju mugavamaks. Moelavadel võis näha väga mitmekülgse disainiga kingi ja ka sina võid neist inspireeruda, valides näiteks silmapaistva mustriga kontsakingad.

2. Praktilised sandaalid, millega suurlinnu avastada

Kui 2018. aasta suve jalatsid olid minimalistlikud plätud, siis sel aastal kannavad kõige moeteadlikumad naised mugavaid sandaale.

3. Meeldejäävad ehted

Kui otsustad kanda tagasihoidlikke riideid, peaksid su ehted kindlasti silma paistma. Kristallid, pärlid või narmad — kõik on lubatud!

4. Suured käekotid

Gigantsed ja suured käekotid olid moes juba aastaid tagasi, aga mahutavad sel hooajal rohkem asju kui iial varem. Aeg-ajalt on igal naisel vaja võtta kogu oma elu endaga kaasa.

5. Beežid detailid

Sel kevadel vallutab trenditeadlike naiste südameid beež värvitoon ja seda kohe kindlasti ka erinevate aksessuaaride näol. Ole loominguline ja vali näiteks käevõru, millel on beežikaid nüansse.

6. Mustrid-mustrid-mustrid!

2019. aasta märksõnaks on julgus ja seda eriti just mustrite näol. Olgu selleks siis lille-, looma-, või hoopis geomeetrilised mustrid — need on sel hooajal eriti kuumad. Sobita mustrilisi kangaid oma riietuse juurde näiteks pilkupüüdva salli näol.

7. Isuäratavad puuviljad

Milline on kõige lihtsam viis, kuidas oma garderoobile särtsu lisada? Too sinna värve! Sel kevadsuvisel perioodil on trendikad just erinevad kummikomme meenutavad värvitoonid nagu näiteks mimoosa kokteili kollane, särtsakad tsitruselised või hoopis energiat süstivad rohelised. Katseta näiteks nende värvikirevate kõrvarõngastega.

8. Suled igal pool

Lisaks sellele, et erinevad loomamustrid on populaarsemad kui kunagi varem, on sel kevadsuvel väga trendikad ka suled, millega kaunistatakse nii suviseid sandaale, kõrvarõngaid kui ka kaelaehteid.


Laia valiku trendikaid aksessuaare leiad veebipoest Cellbes.ee.

Jaga
Kommentaarid