“Sada aastat lasi ta end oodata, ja siis lõpuks tuli,” ütleb Maarja-Liis, kes oli lapse tulekuks juba pikemat aega valmis. Ta tunnistab, et oli hetki, mil mõtles, et aga mis siis, kui see laps ei tulegi… “Tasakaal peab olema, võib-olla mul ongi tööalaselt liiga hästi läinud? Kas olengi elu lõpuni karjäärimutt? Sellega ma polnud ju kunagi arvestanud, olen alati tahtnud peret. Kogu aeg tundus, et aega on. Ja siis sain aru, et aega ei ole.”

Just aeg on see, mille peale jõulude eel mõelda soovitangi. Aega ei olegi, aga seda tuleb võtta – kohe kindlasti iseenda ja oma lähedaste jaoks. Ja kui vähegi võimalik, siis nende jaoks, kes seda veel väga-väga vajaksid. Näiteks leiab Eluliini nõuandetelefonil vabatahtlikutööd tegev Kairit Vagane-Tuisk loos “Aidates teisi, aitan ennast”, et töö vabatahtlikuna täiendab teda ja võimaldab hingega panustada. Tasuks on kellegi aitamine, rõõmustamine. Kõigil, kellel on muresid, soovitab ta leida kallite inimeste jaoks aega, neile helistada või külla minna. Hoida olulised suhted korras ja puhtad. Minu meelest on need ideaalsed soovitused meile igaühele nii aasta viimaseks kuuks kui ka terveks aastaks.

Imelist jõuluaega!

Mari-Liis Helvik

Anne & Stiili peatoimetaja

KAADRI TAGA
Nii valmis detsembrinumber – siin on vaid mõned hetked meie selle kuu tegemistest. Näita meile, kuidas sina Anne & Stiili seltsis aega veedad, lisades oma Instagrami-postitusele #hetkedannestiiliga.
.