Selles numbris räägib Anna loo, mis professionaalse fassaadi taga tegelikult toimus. Ta leinas. Mida muud saakski teha naine, kelle rasedus on peetunud.

Teema puudutab palju suuremat osa naisi, kui me seni teadvustanud oleme. Statistika ütleb, et diagnoositud rasedustest katkeb 15–20% ja neist valdav osa esimese 12 nädala jooksul. Lisaks, nagu kommenteerib loo juures raseduskriisinõustaja Margit Emberg, on eri uuringutes leitud, et kõikidest rasedustest võib katkeda lausa 50–70%. Seega enamik rasedusi lõpeb tõenäoliselt nii varases järgus, et rasedust pole veel tuvastatudki. “Tegelikult on see tavaline, normaalne ja juhtub paljudega. See on ka põhjus, miks ootadki 12. nädala uuringuni, enne kui rõõmu-uudist maailmaga jagad. Aga emana on sul laps hetkest, mil sa tema olemasolust teada saad. Ja sa armastad oma last algusest peale. Temast ilmajäämine on tragöödia ja lein,” ütleb Anna.

Kõige kiuste lisab Anna, et see kogemus õpetas teda olema tundlikum ja tähelepanelikum teiste naiste ja paaride suhtes. Veidi enam märkamist kuluks meile kõigile ära.

Kõik läheb mööda. Anna ja tema perekond on selle elav kehastus.
Anne & Stiili Facebookis ja Instagramis käib lahe fotovõistlus! Uuri järele!