Näiteks pööritasid suvel paljud uskumatult silmi, kui Sandra Vabarna vaid kolm päeva pärast sünnitust suvefestivali laval litterkleidis esines. “Kas inimesed arvasid, et ma teen esinedes liiga endale? Või lapsele? Tegin seda, sest tundsin, et lapsega on okei ning ma tahan ja suudan,” tunnistab ta meie kaaneloos, kus räägib oma uuest elust, ja muide, lapse pärast pole ta ära jätnud mitte ühtegi esinemist. “Kõik on võimalik, kui planeerida ja kohandada. Ei tohi ennast lihtsalt ise ära blokkida.”

Planeerimises väärib meistritiitlit ka Anna Kredentsar, kes esitas endale kevadel väljakutse võtta nii palju kaalust alla, et kanda taas oma lemmikkleiti. Kaheksa kuud tagasi kaalus ta 128 kilo, nüüdseks on Anna kaotanud uue tervisliku elu käigus pea 30 kilogrammi – ja kleit läheb talle nüüd selga! Anna elumuutvast teekonnast saab lugeda lk 90.

Peatamatuid naisi on selles numbris aga veelgi – näiteks Heli Vaher, kes elas aastaid Ameerikas ja esines sealsetel muusikalilavadel. Kuigi ta jättis oma Ameerika unistuse sinnapaika ja tuli haiguse tõttu tagasi Eestisse, on tema ellusuhtumine see, mis teeb ta erakordselt tugevaks inimeseks. Ta ütleb, et ALATI tuleb kuidagi hakkama saada. Kõigega. Ka siis, kui elu viskab teele selliseid ootamatusi, mis jalgealuse korralikult kõikuma löövad.

Tervist ja tegusid uude aastasse!

KAADRI TAGA

.

Nii valmis jaanuari-number – siin on vaid mõned hetked meie selle kuu tegemistest. Näita meile, kuidas sina Anne & Stiili seltsis aega veedad, lisades oma Instagrami-postitusele #hetkedannestiiliga.