Selleks, et minu rutiinne elu liiga magusana ei tunduks, suutsin genereerida endale uusi tegevusi ja väljakutseid. No ikka, et elu põnevamaks teha.

Mõtlesin, et kuidas kehale ja vaimule veel enam särtsu anda ja siis see sähvatav mõte tärkas. Miks mitte proovida EMS-treeninguid, LPG-massaaži ja ka pressoteraapiat? Huvitav, mis need tegelikult teevad? Ei olnud vaja kaua mõelda, kui juba leidsin kontakti Kehastuudioga ja esimene aeg broneeritud. Tänud Krislinile kiire tegutsemise ja väga meeldiva esmase vastuvõtu eest! Esimene teadlik katse oli EMS-treening, mida proovisin omal nahal umbes aasta tagasi esimest korda, aga siis see oli naljaks. Nüüd oli see teadlikum tegevus.

EMS-treening hõlmab endast seda, et elektriimpulsside abil kutsutakse esile lihaste kokkutõmme, mistõttu on ka lihtsamate kompleksharjutuste sooritamine raskendatud ja kordades tõhusam. Mu füüsiline vorm on oluliselt parem ja suutsin trenni teha väga suure mõnuga. Tegelik efekt tekkis mul järgmisel päeval ja pani liigse vee minu kehast välja liikuma – super tunne. Praegu püüan nende lisatrennidega jätkata 1-2 korda nädalas.

Avastasin midagi uut, millest pole varem kuulnud ega näinud – Bioresonants diagnostika. Tavaliselt tean, et arst teeb analüüsid vereprooviga, aga siin ei tee muud, kui lihtsalt puudutad aparaati. Ei pidanudki kaua mõtlema, kui olin valmis seda oma kehal katsetama. Hirmu tekitas vaid see mõte, et mida minu keha on 35 eluaasta jooksul kogunud ja akumuleerinud – nüüd kuvab kõik minu halvad ekraanil.

Aga ei, õnneks läks, keha on suhteliselt puhas! Hea oli analüüsida tulemusi, kus oli selgelt välja toodud, mida peaksin oma toiduratsioonist välistama, vähendama või eelistama. Sealt sai alguse minu uus katse – oktoobri lõpuni välistan kõik teravilja sisaldavad tooted. Samas, see aparaat ei näidanud mul laktoositalumatust – peab ikka vereprooviga tegema analüüse.

Bioresonants näitas ära ka mind häirivaid faktorid – näiteks oli huvitav, et ma ei kannata kontori kunstvaldust ja see on tõsi. Ma eelistan naturaalse päevavalgusega töötamist või hämaramat tuba.
Bioresonants diagnostika käigus mõõdetakse eriaparatuuri abil inimkeha bioaktiivsetes punktides siseorganite seisundit kajastavaid energeetilisi näitajaid ja töödeldakse neid andmeid. Arvuti fikseerib organismis toimunud füsioloogilised ja orgaanilised muutused ning määrab võimalike kõrvalekallete pingerea diagrammides või tabelites. See on üks võimalus teha tervisliku seisukorra kiiruuring.

Kõigi katsete juures jään kindlasti klassikalise treeningu juurde, mis hõlmab 1,5 - 2 tundi saali kardeotrenni ja minu uut lemmikut trenni "naine", kus pulss on 1 tunni jooksul umbes 130-140 juures "laes kinni", aga mõnus.

Minu suurimaks raskuseks on igakuine tsükkel… Keha on lihtsalt võimatu ja ei allu ühelegi dieedile ega treeningule, vaid elab oma elu. Ma lähen nii vett täis, et enesetunne on väga ebamugav ja kohmetu. Puusad, alaselg ja üldse kogu keha on ülitundlik. Ma arvan, et ma pole ainus, kes sedasi end tunneb. Pean ausalt tunnistama, et 7 kuni 10 päeva enne tsükli algust on mul meeletud isud, mida on väga raske taltsutada, aga saan teha õigeid valikuid. Alguse esimesed kaks päeva võin olla täitsa rivist väljas – see on olnud muidugi aegade algusest. Mul on olnud väga ebaregulaarne tsükkel ja see mõjutas palju ka minu meeleolusid. See ei olnud mitte ainult minul raske taluda, vaid ka mind ümbritsevad inimesed võisid seda tunda. Jube.

Tänaseks võin kinnitada, et aktiivne eluviis ja treeningud muutsid mu tsükli suhteliselt regulaarseks ehk päevade alguses võib olla kaks kuni kolm päeva kõikumist. Vanasti oli see 1-1,5 nädalat – ehk palju suurem.

PS. Aasta lõpuni karsklane – püüan vähemalt!