Gala lõppedes tulid paljud tänama, erilisi komplimente saime selle eest, et olime just Elina õhtu muusikalist etteastet tegema palunud. “Mul olid kogu õhtu külmavärinad ihul, Elina on ikka super,” tunnistas üks külaline. “Kelle iganes idee oli Elina esinema kutsuda, see oli ainuõige otsus!” pahvatas teine. Olin sarnaselt saalitäie inimestega tema etteastest lummatud.

Elinast ollakse lummatud ka Euroopas, kus eelmise aasta Eesti eurolugu selgelt mäletatakse. Ja muidugi kontserdisaalides üle terve maailma, kus ta nimekate dirigentide ja orkestritega lava jagab.

Kohe intervjuu alguses saan aru, et tegemist on sellesama naljatilgaga, keda mõned kuud tagasi enne ilugala kohtasin. Samuti pole hilisemal fotosessioonil – mis toimub kesklinna ärihoone katusel! – tema jaoks probleem näiteks kõrgmoe­kleidiga... krabi mängida! Ja järgmisel hetkel poseerida kui professionaalne modell. Muide, modellitööd on ta varem teinud ja osalenud arvukatel fotosessioonidel-moeetendustel.

Teda vaadates tundub tõesti, et elu on liiga lühike, et end liiga tõsiselt võtta. Aga. Vimkade, krabikõnni ja naljanägude kõrval tõsineb ta hetkega, mõjub rafineeritu ja rahulikuna.