Loomulikult ilmestasid sotsiaalmeedias alanud diskussiooni tulised kriitikud, kes andsid halastamatult mõista, et naisel oleks ülim aeg trenni minna. Kuninglik ekspert Katie Nicholl kutsub väljaandele Entertainment Weekly antud intervjuus inimesi mõistusele. "On näha, et Meghan ei kiirusta beebikilosid kaotama ega avalikkuse survele alluma, kuna tal pole tippvormi saavutamisega kuhugi kiiret. Pärast poeg Archie sündi on hertsoginna keskendunud emadusele ja abikaasaga uude rolli sisse elamisele," sõnas Nicholl, lisades juurde, et on väga tervitatav, et kaaluküsimus pole Meghani jaoks primaarne.

Kuninglik ekspert manitseb avalikkust kriitikat ning ootusi ohjama ning selle asemel kehasõbralikku suhtumist soosima. "Kuna Meghan oli enne rasedust väga heas vormis ning trenniga sinasõber, ei peaks keegi tema toonuse taastamise pärast muretsema. Rahulikus tempos kulgemine näitab, et Meghani lähenemine emadusele, iseenda kehale ja igapäevaelule on holistiline ja ennast säästev. Ta on eeskujuks kõigile värsketele emadele ja naistele üleüldiselt. Kõik peaksid nautima iseenda kehas viibimist samamoodi nagu Meghan. Kõik peaksid olema enda vastu õrnad ja andestavad."

Hertsoginna kaitseks on välja astunud lugematul hulgal emasid üle terve maailma, kes kaitsevad sotsiaalmeedias tema tervet jumet, ümaramaid kehavorme, väikest beebikõhukest ning õnnest õhetavaid palgeid. Meghanit tänatakse muuhulgas ka selle eest, et ta vastupidiselt Cambridge'i hertsoginna Kate'ile ei esita ebarealistlikult ideaalset emaduse kuvandit tõe pähe. Selle all peetakse silmas ohtralt kriitikat pälvinud kuningliku protokolli punkti, kus palee värsked emad peavad kõigest mõned tunnid pärast sünnitust fotograafidele poseerima, nähes pärast ränka füüsilist katsumust laitmatud välja.

Sussexi hertsogi ja hertsoginna esiklaps Archie Harrison Mountbatten Windsor sündis 6. mail ning saab augustis 3-kuuseks. Loomulikult pole ei Meghan ega Kensingtoni palee kommenteerinud hertsoginna trenni- või dieediplaane. Lapsepuhkus lõppeb Sussexi hertsoginnal ametlikult oktoobris.

Jaga
Kommentaarid