Sel sügsel pole ta väga trendisuundadesse jõudnud süveneda. "Ma vaikselt vaatan, et ilmselt kujuneb mu suureks lemmikuks tumeroheline värv. Mul on endal ka rohelised silmad ning see toon on mu südame totaalselt võlunud." Muidugi meeldivad Keilile kõikvõimalikud oversized kampsunid ja ülimalt mõnus kooslus on pehmed nahkpüksid ning kaamelikarva suur kampsik.

Kohustuslikuk element tema riidekapis on sel sügisel pükskostüüm. "Ühevärvilised, ruudulised, mustriga või millega iganes – pintsaku ning viigipükste kombo on ülimalt äge! Just tellisin omale tumerohelise kirju pintsaku ja samast kangast püskid. Lihtne must stiletto-king alla ning sobib kui valatult!" annab naine stiilinõuandeid.

"Ma olen juba mitu sügist ja kevadet armastanud rokiliku alatooniga karmimaid saapaid, millega oma riietust vürtsitada. Algaval hooajal tahaksin omale lõpuks osta klassikalised Dr. Martensi saapad – need on nii ajatud ja ägedad!" avaldab Keili oma järgmise ostu. Samuti on ta ideaalse kaabu otsingul. "Kõik tavakaubanduses leiduvad mütsid on kuidagi ebamugavad või veidralt istuvad, seega pean varsti sammud seadma oma ala proffide juurde ning Guild hattery’s ära käima," lisab naine.

Kui teleekraanil ja punasel vaibal oleme Keilit harjunud nägema uhketes kleitides, siis igapäevaselt käib ta lihtsalt riides: "Sügisel tavaliselt saapad, mustad teksad, kampsun ning nahkjakk. Viisakama ürituse puhul armastan väga oma oversized kaamelikarva Iris Janiveri mantlit," tunnistab Keili, et üldiselt talle meeldibki end just üritustel riietusega välja elada.

Vaata galeriist, kes veel peale Keili uue kollektsiooniga tutvumas käisid:

Lindexi kollektsiooni keskmes on garderoob, mis keskendub ajatule disainile ja kvaliteedile. Kollektsioon viib kokku lihtsa ja viimistletud ning praktilise ja ilusa, et tuua välja personaalne stiil ja loominguline lähenemine riietumisele.

"Me keskendume sügis-talvisel hooajal naistele jätkates meie Sustainable Woman (Keskkonnateadlik naine) teekonda. Pöörame erilist rõhku mugavusele ja klassikalisele naiselikkusele. Tahame luua mugava ja enesekindlust süstiva garderoobi igale naisele. Lindexi eesmärk on luua lihtne garderoob, mis töötaks igas olukorras, millega naised oma igapäeva elus kokku puutuvad," räägib Pia Ekholm, Lindexi naiste riiete disaini- ja müügijuht.

Stiil on endiselt uuel hooajal trendikusest olulisem ja sügis-talv 2018 hooajal tutvustab Lindex esemeid, millel on selge ja lõõgastunud ilme. Kollektsioon on klassikaline ja viimistletud, kuid esemed on saanud uued lõiked, detailid ja värvivalikud.

Neutraalsed värvid nagu beež, hall ja must on esikohal ning nende kõrvale on kontrastiks toodud fuksiaroosa, soe kollane ja sinakasroheline, et muuta kooslus põnevamaks. Mugavad särgid, ideaalselt istuvad püksid ja mustriga kleit on selle hooaja võtmeesemed ning ka erivärvilised kostüümid ja villane mantel peaksid leidma uuel hooajal garderoobis endale koha.