„Sõprade“ staar Courtney Cox ja näitleja David Arquette läksid lahku pärast 11-aastast abielu, ent nad on endiselt head sõbrad ja kasvatavad mõlemad tütart Cocot.

Modell Miranda Kerr ja näitleja Orlando Bloom olid abielus 2010–2013 ja neil on poeg Flynn. Pärast lahutust on neid nähtud koos aega veetmas ja isegi teineteisele põsemusisid tegemas. Orlando on läbisaamise kohta ise öelnud: „Me pole sõbrad – me oleme perekond.“

Komöödianäitlejad Amy Poehler ja Will Arnett olid abielus 10 aastat. Neil on pojad Archie ja Abel, keda nad üheskoos kasvatavad.

Näitleja Cameron Diaz ja laulja Justin Timberlake olid koos neli aastat, aga nende läbisaamine on ka edaspidi sõbralikuks jäänud. Näiteks mängisid nad koos filmis „Halb õpetaja“.

Näitleja Lisa Bonet ja laulja Lenny Kravitz olid abielus 1987–1993 ning neil on tütar, näitleja Zoë Kravitz. Viimane on vanemate imehead läbisaamist palju kiitnud. 2015. aastal käis endine paar üheskoos Metropolitani muuseumi kostüümigalal.

Modell Heidi Klumil ja laulja Sealil on seitsmeaastasest abielust kaks poega. Neid näeb sageli üheskoos laste üritusel meeldivalt aega veetmas ja põsemusidega head aega ütlemas.

Näitleja Gwyneth Paltrow ja Chris Martin bändist Coldplay saavad pärast lahkuminekut hästi läbi. Nad on käinud koos laste Apple’i ja Mosesega üheskoos mitmel perekondlikul puhkusereisil. Gwyneth on öelnud Chrisi kohta: „Me oleme kahtlemata endiselt perekond, kuigi meil pole romantilist suhet. Ta on mulle nagu vend.“

Näitleja Kate Hudson ja Matthew Bellamy bändist Muse said 2011. aastal poja, aga nende kihlus katkes enne abieluni jõudmist. Ka nemad käivad sageli kogu perekonnaga reisil ja on jõulupühigi üheskoos veetnud.

Näitlejad Demi Moore ja Bruce Willis on Hollywoodi parim näide sõbralikust lahkuminekust. Neil on 1987.–2000. aasta abielust kolm tütart Rumer, Scout ja Tallulah. Demi ja Bruce on alati nii hästi läbi saanud, et ringlevad kuulujutud, et nad abielluvad ühel päeval uuesti. Bruce käis isegi Demi ja Ashton Kutcheri 2005. aasta pulmas!