Ajakirjanikuna kaamera ees töötades on aga eetrimeik minu igapäeva tavaline pale ning julgeid värve meeldib mulle endiselt meikides kasutada,“ lisas naine.

Kuidas aga Keili end siis jumestab, kui aega napib? "Hommikuti meeldib mulle megakaua magada ja ma alati magan sisse, sest lükkan äratuskella edasi," sõnab teletäht, et siis peab ta end väga kähku meikima hakkama, sest vahel on vaja eetris olla ka päeval. "Ma olen avastanud enda jaoks geniaalse toote ja see on Jane Iredale mineraalpuuder, mis jääb pintsliga pannes hästi õrnalt katma, aga oma konsistentsilt on tugevam. Mu go-to asjad on kindlasti peitekreem, mida panen näpuga silma alla, lõua otsale ja vajadusel mõnele punnikesele. Seejärel tõmban kiiresti pintsliga puudrist üle ja katan sellega näo. Lõpuks värvin ripsmed." Keili kasutab üldiselt väga vähe põsepuna, sest kipub tihti punastama, aga eelistab aeg-ajalt päikesepuudrit lisada.

"Ma ei saa ilma silmaaluseid katmata välja minna, näeksin nagu narkomaan välja, sest mul on nii sinised silmaalused," kostab teletäht naerdes. "Kui mul on väga kiire, ma loodan, et väga paljud seda ei kuule, siis ripsmeid värvin ma autos, kui ummikus olen," paljastab naine, et saab selle kiiresti tehtud.

Näiteks reisile minnes meeldib mulle võtta vähe asju kaasa. "Tavaliselt võtan oma highlighter'i, päikesepuudri, mineraalpuudri ja ripsmetuši. Kui ma tahan välja minna, siis kasutan highlighter'it heleda lauvärvina, päikesepuudrit tumeda lauvärvina. Mulle väga meeldivad silmameigi puhul soojad ja pruunid toonid. Panen päikesepuudrit üle liikuva silmalau ja silmanurka – see on megageniaalne nipp." Kui Keili viitsib lauvärvipaleti kaasa võtta, siis kasutab tumedat värvi ka kulmude peal. Kõiki asju ta reisile kaasa ei vea. Kui on vaja mõnele pidulikule sündmusele või galale minna, siis piisab punase huulepulga lisamisest.