Kui rääkida veel naha heast välimusest, siis selle hoiab niisutatuna just vesi. "Vee joomine on kehale ülioluline, ometi on paljudel sellega raskusi ning ei teadvustata, et mahl, tee ning muud joogid ei asenda vee joomist."

Ilomai rõhutab, et ka kohvi tarbimisega peab rohkem vett jooma: "Kofeiin viib hoopis organismist vedelikku välja, mistõttu tuleks iga tassi kohvi ning tee kohta veel vähemalt sama palju vett lisaks juua."

Kuna nahk on keha kõige suurem organ, siis vajab ta Ilomai sõnul loomulikult ka palju vett ning kuiv nahk on üks esimesi veepuuduse ilminguid. "Lugesin just hiljuti, et verepildid näitavad suuremal osal inimestest rakutasandil dehüdratsiooni ning kuust ajast korralikust vee joomise kuurist ei pruugi isegi piisata normaalse olukorra taastamiseks. Igapäevases toidus leiduv sool, suhkur pluss muidugi kofeiin ning alkohol viivad ikkagi nii palju vett orgamismist välja, et tihti tuleb vaeva näha kolm kuni isegi kuus kuud," innustab Ilomai oma välimuse ja tervise eest pidevalt hoolt kandma.

Vaata galeriist, kes veel uue Eucerini ilutootega tutvumas käisid: