Kui võrrelda, kuidas kõlab räpp praegu ja kuidas kõlas näiteks 20 aastat tagasi, võib täheldada suuri stiililisi muutusi. Võib-olla ma eksin, aga arvan, et ükski teine stiil pole läbi teinud selliseid kõlalisi uuendusi. Üks mõjutaja on kindlasti tehnoloogia, mis peegeldub ka lõpptulemuses, kuid praegu peab märkima just suuri muutusi räpi esitamise tehnikates, kuid ka tekstide temaatikas ning sisus. Kindlasti ootab ees veel palju muutusi, aga tulevikku ma kahjuks ennustada ei suuda. Ilmselt on tulemas palju uudseid helikõlasid või sound'e ehk muutub pisut ka räpi esitamise meetod. Kuna kõike on väga palju, tüdinevad inimesed ruttu olemasolevast ja otsivad uusi helisid.

2. Kui vanasti kanti kottpükse, siis nüüd võib räppar olla ka pintsakus mees. Kuidas on sinu arvates stiilid ajas muutunud ja mis on moesuundi enim mõjutanud?

Räpparite riietus on tänapäeval täiesti muutunud. Üks selle läbiv joon on olnud laenamine ehk elemente on võetud üle mõnest muust stiilist või riietusest. 90ndatel kanti näiteks palju mõne spetsiifilise spordiala riietust, nagu pesapallisärke, mütse jne. Tänapäeval on selline laenamine aga veel kaugemale läinud – seepärast võibki näha spordijalatsite kandmist koos elegantse pintsakuga jne. Mõjutavad muud moesuunad, kuid ära ei tohi unustada ka, kust ja mis oludest räpp ja hip-hop üldse alguse on saanud.

3. Kas on miskit, milles näed, et tänapäeva räpparid on üle võlli läinud? Mis võiks üldse olla piiride ületamine räpimaailmas? Kas näiteks oma juurte unustamine?

Loomulikult näen asju, mis näevad minu arvates totakad välja, aga väga raske on öelda “üle võlli” asjade kohta, mis on ajas muutuvad ja kogu aeg edasi arenevad. See on nagu disain või mood, mis kogu aeg muutub. Nii nagu muutub pidevalt muusikastiili üldine kõlapilt, muutub kõik sellega kaasas käiv. Küsimus on, mis kellelegi rohkem hingelähedane on. Loomulikult jätab sügava jälje see, mille taustal ollakse üles kasvanud ning mille mõjul tekkis esimene ohoo-efekt. Aga usun, et tuleb olla paindlik ning ajaga kaasa minna, ei saa ühte asja kinni jääda.

4. Kuidas iseloomustad enda stiili? Millist riideeset või trendisuunda ei paneks sa kunagi selga?

Ma ise ennast väga trendide jälgijaks ei pea. Tihtilugu kannan pikalt asju, mis on minu jaoks mugavad ning ainult stiili muutumise tõttu on vanadest rõivastest raske loobuda. Kunagi olin täielikult ülikondade ja kingade vastane ning üritasin nende kandmise vajadusest võimalikult suure kaarega mööda minna. Praegu olen neis asjus juba natuke leplikum, aga täielikult sviitri ja viigipüksi meest ei saa minust ikka kunagi. Sportlik ja mugav urban-stiil tundub mulle sobivat. Püüan jääda siiski suhteliselt märkamatuks ja konservatiivseks, ei tahaks olla karja edev, silmatorkav, värviline paabulind.

5. Millised on sinu viisid enda keha ja hinge eest hoolitsemiseks?

Minu jaoks on enda eest hoolitsemisel olulised nii füüsiliselt koormav tegevus kui ka vaimsete rahulduste saamine. Ma arvan, et kui saan teha, mida tahan, on rahul nii keha kui ka hing. Kui näiteks tunned mõnikord, et nüüd lihtsalt logeled terve päeva, siis ju ongi just seda vaja, et ennast laadida ja kõigest välja puhata. Uued ja huvitavad kogemused ning läbielamised on värskendavad, viibimine teistsuguses keskkonnas samuti. See ei pea alati sada protsenti meeldiv ja positiivne kogemus olema. Rutiin on mingist piirist alates väga rusuva mõjuga.

6. Milline näeb välja ilus naine?

No see on vist legendaarne vastus, et hoolitsetud ja stiilne naine on ka ilus naine. Kindlasti kuuluvad ilusa naise pagasisse peale väljanägemise viisakas käitumine ja kõne. Ahjaa, kindlasti on klassikaliselt ilus naine see, kes kannab välja ükskõik millised rõivad.

7. Kuidas suhtud nii-öelda võltsilusse? Kas inimesed peaksid end noa all kohendamas käima?

Kuigi ma väga ei poolda kirurgilist sekkumist, pean seda mingitel juhtudel ikkagi mõistlikuks. Ütleme nii, et hädavajalikud protseduurid on mõistetavad, liigne lõikumine on kohutav. Vaadake ise, mis Joselin Wildensteinist saanud on. Ma ei saa aru, kust see jõledus tekkinud on, et praegusel ajal tahavad paljud noored kaunid naised näha välja ühesugused koledad jalgpallisuuruste huulte ja kriipsninaga prostituudid.